Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Primăria capitalei a dat startul organizării Agenției de Dezvoltare Regională Chișinău

  Primăria capitalei a lansat procesul de creare a Agenției de Dezvoltare Regională Chișinău.

  Componența Consiliului Regional Chișinău va fi alcătuită din nouă membri, din care cinci vor fi primari din suburbii, urmați de Primarul General al capitalei, secretarul Consiliului Municipal Chișinău, un reprezentant din sectorul organizațiilor necomerciale și o persoană din partea mediului de afaceri. Primarii localităților Budești, Bubuieci, Ghidighici, Ciorescu și Sângera au fost aleși astăzi să facă parte din acest Consiliu.

  Edilul capitalei, Ion Ceban, a subliniat că „la momentul actual, suburbiile municipiului Chișinău sunt defavorizate față de celelalte localități din țară prin lipsa posibilității de a beneficia de fonduri de dezvoltare regională, iar crearea ADR Chișinău va permite deblocarea posibilităților de finanțare a proiectelor din programele planificate de Guvern”.

  moldpres.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău prezintă Programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbatorilor de iarnă 2021 desfășurate în capitală.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău solicită opinia cetățenilor privind selectarea itinerarului pentru instituirea unei noi linii de transport public din capitală.

  SOCIAL

  În capitală a fost dat astăzi startul sezonului termic 2020-2021 pentru toți consumatorii. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Ilie...

  SOCIAL

  Primăria Chișinău a câștigat licitația din Riga cu privire la procurarea a 18 troleibuze la mâna a doua, care pot fi puse pe linii...

  Copyright © 2021