Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Prim-ministrul Ion Chicu se află în vizită de lucru în nordul țării (VIDEO)

  Prim-ministrul Ion Chicu se află în vizită de lucru în nordul țării, unde a inspectat unul dintre cele mai importante obiecte de infrastructură rutieră din oraşul Bălți.

  Șeful Guvernului a declarat că este un proiect unic în ultimii 30 de ani în Moldova, care costă 119 milioane de lei. Lucrările de construcție a celor două poduri, care vor face parte din centura orașului Bălți, urmează a fi încheiate în trei ani.

  ”Orașul Bălți cu ZEL și alte obiective industriale este încărcat cu transport și acest nod va permite fluidizarea circulației și va lega nordul cu centrul Republicii Moldova”, a spus Chicu.

  Premierul a precizat că lucrările se încadrează în grafic și nu au fost oprite nici pe perioada pandemiei. Vizita șefului Guvernului în nordul țării va continua la Drochia și Glodeni, unde va fi inspectat mersul lucrărilor de amenajare a platformelor industriale.

  ”Industrializarea și dezvoltarea infrastructurii drumurilor sunt legate. Nu poți dezvolta economia fără drumuri și nu poate fi asigurată dezvoltarea economiei fără o calitate normală a drumurilor”, a declarat șeful Guvernului.

  Premierul a reiterat că toate aceste construcții sunt făcute din banii contribuabililor, de aceea autoritățile vor controla riguros calitatea tuturor lucrărilor efectuate.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  ”Vizita oficială a Delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Națională a Republicii Belarus deschide o nouă pagină în relațiile dintre țările noastre. Ne-am convins...

  POLITICA

  Primarul general Ion Ceban efectuează o vizită de lucru în Sankt Petersburg la invitația conducerii regiunii și a orașului.

  POLITICA

  Primarul General, Ion Ceban, se află în aceste zile într-o deplasare de lucru la Brașov, România, unde are programate mai multe întrevederi cu reprezentanții...

  SOCIAL

  În această noapte pompierii din nordul țării au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit în municipiul Bălți, pe strada...

  Copyright © 2020