Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Prim-ministrul Ion Chicu se află în vizită de lucru în nordul țării (VIDEO)

  Prim-ministrul Ion Chicu se află în vizită de lucru în nordul țării, unde a inspectat unul dintre cele mai importante obiecte de infrastructură rutieră din oraşul Bălți.

  Șeful Guvernului a declarat că este un proiect unic în ultimii 30 de ani în Moldova, care costă 119 milioane de lei. Lucrările de construcție a celor două poduri, care vor face parte din centura orașului Bălți, urmează a fi încheiate în trei ani.

  ”Orașul Bălți cu ZEL și alte obiective industriale este încărcat cu transport și acest nod va permite fluidizarea circulației și va lega nordul cu centrul Republicii Moldova”, a spus Chicu.

  Premierul a precizat că lucrările se încadrează în grafic și nu au fost oprite nici pe perioada pandemiei. Vizita șefului Guvernului în nordul țării va continua la Drochia și Glodeni, unde va fi inspectat mersul lucrărilor de amenajare a platformelor industriale.

  ”Industrializarea și dezvoltarea infrastructurii drumurilor sunt legate. Nu poți dezvolta economia fără drumuri și nu poate fi asigurată dezvoltarea economiei fără o calitate normală a drumurilor”, a declarat șeful Guvernului.

  Premierul a reiterat că toate aceste construcții sunt făcute din banii contribuabililor, de aceea autoritățile vor controla riguros calitatea tuturor lucrărilor efectuate.

  a-tv.md

  Facebook

  ECONOMIE

  Ion Chicu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova, E.S., Anatolii Kalinin. Oficialii au discutat despre...

  SOCIAL

  Municipiul Bălți este condus, de aproape două luni, de adjunctul primarului. Edilul-șef, Renato Usatîi, încă nu a revenit la locul de muncă, deși concediul...

  ECONOMIE

  Deficitul bugetar în 2020 ar putea fi de 10 miliarde de lei, față de 17 miliarde de lei, cât a fost prognozat anterior. Anunțul...

  SOCIAL

  Ne propunem să creștem salariile medicilor, până tinerii noștri nu vor mai dori să plece peste hotare, declarat premierul Ion Chicu într-o vizită de...

  Copyright © 2020