Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Pretorii din capitală la raport. Ion Ceban: Voi inspecta personal fiecare sector

  Pretorii din capitală la raport. Aceștia vor prezenta toate proiectele care sunt în derulare și care urmează să fie puse în practică.

  Potrivit primarului general Ion Ceban, până la sfârşitul acestei săptămâni, pretorii trebuie să prezinte rapoartele și planurile de acţiuni pentru următoarea perioadă. Iar vineri va fi organizată ședința operativă, unde vor fi prezentate aceste informații.

  „În continuare vreau să văd ordine pe străzi şi în curţile blocurilor, voi inspecta personal fiecare sector pentru a vedea cum pretorii gestionează lucrurile. Solicit acţiuni prompte începând cu cosirea ierbii şi finalizând cu evacuarea gheretelor neautorizate, a panourilor publicitare amplasate haotic, starea drumurilor și reparațiile care au loc”, se arată într-o postare pe Facebook.

  În același timp, primarul general a cerut ca sesizările parvenite pe eu.chisinau.md să fie luate la control de către responsabilii din sectoare şi să se intervină pe fiecare problemă în parte.

  „De comunicarea şi implicarea pretorilor în fiecare caz separat, depinde confortul cetăţenilor în fiecare sector. Sunt probleme care, în ce mai multe cazuri, nu necesită surse financiare, dar atitudine din partea responsabililor şi gestionarea corectă a situaţiei. Fiecare pretor este responsabil de sectorul său și cer în continuare monitorizare, responsabilitate şi acţiune”, a conchis primarul.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, se află într-o vizită oficială în orașul Sankt Petersburg, Federația Rusă.

  SOCIAL

  Pe teritoriul adiacent lacului Victoria din sectorul Botanica al capitalei au fost amenajate două alei, ce vor facilita accesul pietonal în parc. Despre aceasta...

  SOCIAL

  În urma fluxului de cazuri covid, primarul general Ion Ceban anticipează o crește în masă a cererii de tastare. În acest context, edilul Ministerului...

  SOCIAL

  Medici si asistente medicale din policlinicile municipale vor activa în cele 16 puncte de testare la Covid, suplimentar instalate pe lângă Instituțiile de Asistență...

  Copyright © 2021