Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele țării va merge la parada de la Moscova, dacă aceasta va fi organizată

  Dacă autoritățile ruse vor decide să organizeze parada de la Moscova în data de 24 iunie, așa cum s-a anunțat anterior, președintele țării, Igor Dodon, va merge la eveniment. În cadrul emisiunii live „Președintele Răspunde”, șeful statului a precizat că toate cheltuielile în aceste cazuri sunt acoperite de autoritățile ruse. Totodată, Igor Dodon a precizat că se va consulta cu medicii, dacă va trebui să stea 14 zile în carantină, la revenirea din Rusia.

  “Decizia Comisiei pentru Sănătate Publică specifică că în interes de serviciu, persoanele care pleacă înafara țării, sau intră în țară nu sunt obligate să intre în carantină, dacă nu au simptome. Voi cere poziția oficială a specialiștilor din domeniu, atunci când voi decide să merg. Cât de corectă este decizia în situația de pandemie? Eu consider că este o decizie corectă. 9 mai este Ziua Victoriei, în acest an sunt 75 de ani. Cel care nu respectă trecutul, nu are viitor. De aceea dacă va fi organizată parada, la 24 iunie, la sigur voi participa”, a spus Igor Dodon.

  În acest an, din cauza pandemiei, autoritățile ruse au amânat tradiționala paradă de la Moscova, care se organizează de 9 mai.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  SOCIAL

  De sărbătoarea „Nașterea Domnului”, liderul socialiștilor Igor Dodon împreună cu soția Galina, au asistat la serviciul divin oficiat de Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir la Catedrala...

  Copyright © 2020