Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele țării va ajuta o familie, care a rămas fără mamă, să-și cumpere locuință

  Președintele țării, Igor Dodon, a lansat o campanie de colectare a fondurilor pentru a procura locuință unei familii nevoiașe.

  De Ziua internațională a copilului, șeful statului a invitat la Președinție Familia Ciornenco din Chișinău, în care patru copii cresc fără mamă. Marina Ciornenco, de doar 39 de ani, a decedat la începutul anului 2019 din cauza unei boli incurabile.

  Capul familiei, Vladimir Ciornenco, muncește zilnic, ca să le poată asigura un viitor copiilor săi: Constantin de 11 ani, Mihaela – 10 ani și gemenii Ilinca și Matei care recent au împlinit 4 anișori. Familia nu are o casă proprie, iar din această cauză Mihaela locuiește la bunei, departe de frați și surori. Cea mai mare dorință a familiei este să aibă o casă în care să locuiască toți împreună.

  „Am decis să aduc un strop de bucurie și o rază de speranță familiei Ciornenco. Astfel, i-am anunțat că lansez o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe. De asemenea, le-am dăruit copiilor cărți și jucării. Le-am transmis sincere felicitări cu prilejul Zilei internaționale a copilului, dorindu-le sănătate și multe zâmbete. Îndemn toți oamenii care doresc să facă o faptă bună și să contribuie cu un suport financiar pentru familia respectivă”, a anunțat Igor Dodon pe Facebook.

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  POLITICA

  Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cer demisia celor șase membri ai Comisiei Electorale Centrale, care au decis, într-o ședință nocturnă, suspendarea turului doi al...

  SOCIAL

  Liderul PSRM Igor Dodon a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei de Şah din Republica Moldova, pentru al III-lea mandat. Menționăm că...

  POLITICA

  La inițiativa noului director al oficiului Institutului Republican Internațional (SUA) în Moldova, dlui Krzysztof Lisek, originar din Polonia, președintele PSRM, Igor Dodon, a avut...

  Copyright © 2021