Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele țării s-a documentat cu activitatea întreprinderii agricole SRL „Nisapeva” din satul Baurci

  În satul Baurci din raionul Ceadîr-Lunga, Autonomia Găgăuză, Președintele Moldovei, Igor Dodon, s-a documentat cu activitatea întreprinderii agricole SRL „Nisapeva”, care în prezent recoltează grâul pe o suprafață totală de peste 1800 de hectare.

  Potrivit estimărilor productivitatea grâului constituie 7-8 chintale la hectar.

  De asemenea, această gospodărie cultivă porumb, floarea soarelui și orz. Șeful statului a salutat agricultorii, le-a dorit să se bucure de o roadă bogată și le-a mulțumit pentru eforturile pe care le depun în asigurarea securității alimentare a regiunii și a țării într-o perioadă atât de dificilă.

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Igor Dodon speră că Republica Moldova va beneficia de vaccinul anti – COVID-19, înregistrat de Federația Rusă. “Sper că ne vom putea înțelege...

  SOCIAL

  Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova,...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis sincere felicitări omologului său belarus, Alexandr Lukașenko, cu ocazia victoriei în cadrul alegerilor prezidențiale!

  Copyright © 2020