Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele țării, președintele Parlamentului și prim-ministru au desfășurat întrevederea săptămînală

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul, Ion Chicu.

  Oficialii au discutat mai multe chestiuni legate de aprobarea de către Guvern a bugetului pentru anul 2021 și transmiterea documentului spre examinare în Parlament.
  De asemenea, demnitarii au abordat problema privind plafonarea taxelor locale – această inițiativă este susținută de majoritatea administrațiilor publice locale și de investitori, inclusiv de cei de peste hotare.
  Interlocutorii au menționat și faptul că actuala conducere a țării intenționează să continue implementarea proiectelor de infrastructură de amploare, inclusiv prin atragerea investitorilor străini.
  De asemenea, în cadrul ședinței, părțile au examinat situația din domeniul sănătății, care se agravează din cauza creșterii fără precedent a numărului de persoane contaminate cu COVID-19, atât în Moldova, cât și în lume.
  În legătură cu aceasta, s-a menționat faptul că, deși sistemul național de sănătate dispune la moment de numărul necesar de paturi și de utilaje pentru combaterea epidemiei, se resimte o insuficiență acută de cadre medicale. Din acest motiv, șeful statului a venit cu un apel repetat către cetățeni să respecte cu strictețe toate regulile sanitar-epidemiologice.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon a lansat o provocare pentru susținători și criticii săi, dar și pentru toți cetățenii care-i urmăresc emisiunea de vineri ”Președintele Igor Dodon...

  POLITICA

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să lupte în opoziție, pentru această are o echipă și ideologie puternice, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să lupte în opoziție, pentru această are o echipă și ideologie puternice, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon....

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, vorbește despre necesitatea reformării și consolidării forțelor politice de centru-stânga din Republica Moldova. Liderul socialiștilor a declarat, vineri la emisiune,...

  Copyright © 2021