Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele țării: O formulă de a schimba actualul Guvern este o coaliție largă: PSRM-PDM-PAS-PPDA

  Președintele Igor Dodon susține că nu vede o altă formulă acum de schimbare a Guvernului, decât în coaliție largă PSRM-PDM-PAS-PPDA. Șeful statului a reiterat în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde” că nu are ce discuta cu partidul lui Șor și transfugii lui Candu.

  ”O formulă de a schimba actualul Guvern este o coaliție largă într-o formă de acest tip PSRM-PDM, partidele Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase”, a spus președintele.

  În același timp, șeful statului a declarat că la această etapă nu se pune problema reformatării sau demisiei Guvernului Chicu. Potrivit lui Dodon, probabilitatea e mare ca Guvernul Chicu să ajungă până la alegerile parlamentare anticipate. Totuși, președintele susține că reformatarea Guvernului Chicu poate avea loc doar dacă Maia Sandu și Andrei Năstase se așază la masa de discuții cu Vladimir Plahotniuc.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Ex-premierul Ion Chicu a lansat un mesaj de susținere pentru Igor Dodon și familia acestuia, "în această perioadă dificilă pe care o parcurge familia".

  POLITICA

  Ex-președintele țării Igor Dodon, reținut aseară pentru 72 de ore, a transmis un mesaj prin intermediul avocaților.

  ECONOMIE

  Din 1 iunie, moldovenii ar putea achita 22 de lei pentru un metru cub de gaz. Compania Moldovagaz a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare...

  SOCIAL

  Agenția Națională pentru Sănătate Publică /ANSP/ a anunțat că monitorizează situația epidemiologică privind cazurile de variolă a maimuței raportate la nivel mondial, în conformitate...

  Copyright © 2021