Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, va ține un discurs la Adunarea Generală a ONU, care va avea loc în septembrie

  Președintele țării, Igor Dodon, va participa la Adunarea Generală a Națiunilor Unite, care va avea loc în data de 21-29 septembrie, la New York. Anunțul a fost făcut de președinte la radio Europa Liberă.

  Șeful statului va ține și un discurs, în care va aborda mai multe subiecte de interes național. Deocamdată nu se cunoaște dacă adunarea va avea loc online sau cu prezența fizică a șefilor de state.
  Amintim că anul trecut, președintele țării a ținut un discurs la Asambleea Generală ONU, în care a solicitat recunoașterea și respectarea statutului de neutralitate a Republicii Moldova.

  POLITICA

  Igor Dodon a anunțat, că începând de marți, 19 ianuarie, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, și președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, vor...

  POLITICA

  PSRM îi cere în mod categoric președintelui Maia Sandu desemnarea unui candidat la funcția de prim-ministru până pe data de 01 februarie. Declarația a...

  POLITICA

  Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a înaintat în Parlament cele mai multe inițiative legislative pe parcursul anului 2020.

  POLITICA

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei diplomatului:

  Copyright © 2020