Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele țării este mândru de echipa sa: Acolo unde am delegat membrii echipei, oamenii fac treabă

  În Chișinău lucrurile se schimbă spre bine pentru că avem un primar care nu face politică, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

  Șeful statului afirmă că a decis să îl susțină la funcția de primar general al Capitalei anume pe Ion Ceban pentru experiența bogată pe care o avea în administrația locală.

  ”Sunt tot mai multe voci care se bucură că situația în municipiul Chișinău care s-a schimbat spre bine. Vreau să vă spun că se va schimba și mai departe. (…)Acolo unde am delegat membrii echipei, unii îi numesc membrii echipei Dodon, oamenii fac treabă”, a declarat Dodon.

  Șeful statului a amintit aici și despre bașkanul Găgăuziei, Irina Vlah, premierul Ion Chicu, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

  ”Atunci când promovăm la primele funcții membrii echipei, ei fac față și eu mă mândresc cu acest lucru și le urez succes în continuare”, a conchis președintele.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciile de sănătate ale municipiului Chișinău sunt depășite de creșterea mare a numărului de bolnavi de COVID-19.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de activitatea regiilor municipale responsabile de salubrizare și gestionarea lucrărilor de infrastructură, ca urmare a inspecției desfășurate...

  SOCIAL

  O nouă ședință cu privire la crearea și organizarea locurilor de parcare sistematizate în Chișinău a avut loc în ajun. Primarul general Ion Ceban...

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a solicitat poliției să identifice persoanele care se fac vinovate de vandalizarea unei porțiuni a fântânii arteziene din Parcul „La...

  Copyright © 2020