Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele țării a înmânat distincții de stat unui grup de medici

  Președintele țării, Igor Dodon a înmânat distincții de stat unui grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale.

  Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament, pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical.
  „Le-am mulțumit tuturor pentru contribuția pe care o aduc actului medical zi de zi, pentru înaltul profesionalism dovedit, precum și pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești”, a precizat președintele într-o postare pe facebook.

  De asemenea, șeful statului a menționat că actuala conducere depune eforturi conjugate pentru ca sectorul medical și lucrătorii din domeniu să fie apreciați la nivelul corespunzător.

  „Am certitudinea că împreună vom reuși să modernizăm sistemul medical din țara noastră, așa cum ne dorim cu toții”, se menționează în mesajul președintelui.

  SOCIAL

  Igor Dodon a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe pentru familia preotului Igor Coman, protoiereu de 15 ani la...

  SOCIAL

  Cetățenii, care lunar consumă energie electrică de 100 de lei, ar putea fi scutiți de achitarea facturii pentru o perioadă de patru luni. Cu...

  SOCIAL

  Proiectul PSRM privind acoperirea facturilor la energia electrică este una din primele inițiative pentru a ajuta cetățenii pe timp de criză. Despre aceasta liderul...

  SOCIAL

  În scurt timp, Partidul Socialiștilor va lansa noi inițiative cu privire la protecția populației în domeniul social și alte domenii, în condițiile crizei pandemice.

  Copyright © 2020