Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele țării a înmânat distincții de stat unui grup de medici

  Președintele țării, Igor Dodon a înmânat distincții de stat unui grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale.

  Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament, pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical.
  „Le-am mulțumit tuturor pentru contribuția pe care o aduc actului medical zi de zi, pentru înaltul profesionalism dovedit, precum și pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești”, a precizat președintele într-o postare pe facebook.

  De asemenea, șeful statului a menționat că actuala conducere depune eforturi conjugate pentru ca sectorul medical și lucrătorii din domeniu să fie apreciați la nivelul corespunzător.

  „Am certitudinea că împreună vom reuși să modernizăm sistemul medical din țara noastră, așa cum ne dorim cu toții”, se menționează în mesajul președintelui.

  POLITICA

  Igor Dodon este personalitatea politică din țara noastră, care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor Președintele țării, Igor Dodon, este personalitatea...

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a declarat, în cadrul unei ediții speciale la postul public de televiziune, că are o comunicare foarte bună cu ambasadorul SUA...

  SOCIAL

  Președintele Igor Dodon va propune Guvernului adoptarea unor măsuri suplimentare de siguranță în condițiile pandemiei de COVID-19, la alegerile prezidențiale din acest an.

  SOCIAL

  Propunerea de a anula taxa de drum, care va fi aplicată începând cu 01 ianuarie 2021, aparține președintelui Igor Dodon. Șeful statului a declarat,...

  Copyright © 2020