Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru în raionul Hîncești

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, continuă vizitele de lucru prin raioanele țării. Pe agenda de astăzi este raionul Hîncești. Tradițional, șeful statului va avea întrevederi cu administrația locală, personalul spitalului raional, agenți economici, veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

  Inițial, Igor Dodon a avut o discuție cu administrația raionului condusă de Iurie Levinschi, președintele raionului Hîncești.

  Părțile au discutat despre problemele actuale ce țin de dezvoltarea social-economică a regiunii, inclusiv susținerea agriculturii, construcția și reabilitarea drumurilor și a obiectivelor de menire socială.

  Șeful statului le-a comunicat interlocutorilor despre amendamentele la buget care au intrat recent în vigoare și datorită cărora aproape un milion de cetățeni ai Moldovei, care fac parte din diferite categorii sociale, vor beneficia de ajutor financiar. De asemenea, Președintele a menționat că în localitățile țării au început lucrările de reabilitare a drumurilor în cadrul programului național „Drumuri bune pentru toți”.

  a-tv.md

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Igor Dodon speră că Republica Moldova va beneficia de vaccinul anti – COVID-19, înregistrat de Federația Rusă. “Sper că ne vom putea înțelege...

  POLITICA

  Deputații PDM, PSRM, PPDA și PAS au decis astăzi crearea a două grupuri de lucru, unul privind identificarea soluțiilor pentru sprijnirea agricultorilor în condiții...

  SOCIAL

  Deputații PSRM și PDM s-au întrunit astăzi la ședința coaliției de guvernare, cu participarea premierului și președintelui țării.

  Copyright © 2020