Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru în raionul Hîncești

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, continuă vizitele de lucru prin raioanele țării. Pe agenda de astăzi este raionul Hîncești. Tradițional, șeful statului va avea întrevederi cu administrația locală, personalul spitalului raional, agenți economici, veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

  Inițial, Igor Dodon a avut o discuție cu administrația raionului condusă de Iurie Levinschi, președintele raionului Hîncești.

  Părțile au discutat despre problemele actuale ce țin de dezvoltarea social-economică a regiunii, inclusiv susținerea agriculturii, construcția și reabilitarea drumurilor și a obiectivelor de menire socială.

  Șeful statului le-a comunicat interlocutorilor despre amendamentele la buget care au intrat recent în vigoare și datorită cărora aproape un milion de cetățeni ai Moldovei, care fac parte din diferite categorii sociale, vor beneficia de ajutor financiar. De asemenea, Președintele a menționat că în localitățile țării au început lucrările de reabilitare a drumurilor în cadrul programului național „Drumuri bune pentru toți”.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020