Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, felicită cetățenii cu ocazia Crăciunului

  De dimineață, președintele Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului, sărbătorit astăzi pe stil vechi. Mesajul de felicitare, plasat pe rețele sociale, este însoțit de poze cu familia ex-președintelui țării.

  „Astăzi, majoritatea concetățenilor noștri marchează cea mai importantă sărbătoare religioasă a iernii – Nașterea Domnului.

  Spiritul Crăciunului să ne aducă bucurie și liniște în suflet și în familie, să ne ofere noi speranțe în ziua de mâine, să ne lumineze sufletele și să ne încurajeze în lucrurile bune pe care dorim să le facem.

  Gândurile noastre să se îndrepte în aceste zile și către cei îndurerați, sa-i ajutăm și să le aducem mai multă alinare. Din partea familiei mele, vă transmitem cele mai calde urări de bine! Să aveţi parte de sărbători frumoase, luminate de gânduri bune!

  Crăciun fericit și luminat tuturor!”, a scris Igor Dodon.

  Facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  POLITICA

  Construcția hidrocentralei de la Novodnestrovsk poate duce la o criză de apă în municipiul Chișinău. Totodată, acest proiect înseamnă și cedarea din partea Moldovei...

  Copyright © 2020