Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  Oficialii au discutat subiecte de actualitate ale colaborării bilaterale dintre Republica Moldova și Federația Rusă. Mai mult, demnitarii au reiterat existența unor raporturi foarte bune de parteneriat și coperare și au exprimat interesul pentru continuarea colaborării în diverse domenii, inclusiv cel parlamentar.
  Totodată, interlocutorii au abordat evoluțiile politice din țara noastră, inclusiv situația din Parlament.
  „Am menționat caracterul constructiv al ședinței plenare de joi, când aproape toate proiectele de lege au fost aprobate fie în unanimitate, fie cu marea majoritate a voturilor deputaților.
  Am convenit să menținem dialogul productiv, necesar pentru buna interacțiune dintre țările noastre, în interesul cetățenilor ambelor state”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, adresat cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități:

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare președintelui partidului politic “Edinaia Rossia” Dmitri Medvedev, conducerii și membrilor...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova a transmis urări de pace și bunăstare, sănătate și prosperitate continuă întregului popor român.

  SOCIAL

  Mesaj lansat de Speakerul Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei mondiale de combatere a HIV/SIDA:

  Copyright © 2020