Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  Oficialii au discutat subiecte de actualitate ale colaborării bilaterale dintre Republica Moldova și Federația Rusă. Mai mult, demnitarii au reiterat existența unor raporturi foarte bune de parteneriat și coperare și au exprimat interesul pentru continuarea colaborării în diverse domenii, inclusiv cel parlamentar.
  Totodată, interlocutorii au abordat evoluțiile politice din țara noastră, inclusiv situația din Parlament.
  „Am menționat caracterul constructiv al ședinței plenare de joi, când aproape toate proiectele de lege au fost aprobate fie în unanimitate, fie cu marea majoritate a voturilor deputaților.
  Am convenit să menținem dialogul productiv, necesar pentru buna interacțiune dintre țările noastre, în interesul cetățenilor ambelor state”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Majoritatea moldovenilor susțin că cel mai bine au trăit în perioada de guvernare a PCRM, când la cârma statului era Vladimir Voronin, Zinaida Greceanîi...

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei internaționale a asistenților medicali:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a participat, astăzi, la activităţile consacrate Zilei Victoriei şi a comemorării eroilor căzuţi pentru Independenţa Patriei, care au...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe cetățenii Republicii Moldova cu ocazia Zilei Victoriei:

  Copyright © 2020