Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare colaboratorilor Serviciului Vamal

  Cu ocazia Zilei lucrătorului Serviciului Vamal, Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat angajaților din sistem un mesaj de felicitare.

  „Cu ocazia Zilei lucrătorului Serviciului Vamal, marcat în Republica Moldova pe 4 septembrie, adresez întregului efectiv al sistemului vamal  din țară cele mai sincere felicitări, exprimându-mi aprecierea pentru profesionalismul și dedicația manifestate 24 din 24 de ore.

  Serviciul Vamal este parte integrantă a suveranității și independenței statului, unul din pilonii care garantează securitatea economică a țării. De fiecare angajat al instituției, de la Briceni și până la Giurgiulești, depinde reușita acestei misiuni responsabile.

  Sunt sigură că adoptarea noului Cod vamal, care a fost votat recent de Parlamentul țării în prima lectură,  vă va facilita activitatea în contextul ultimelor evoluții economice naționale și internaționale.

  Stimați lucrători vamali, îmi exprim încrederea că și în continuare veți apăra cu cinste interesele Republicii Moldova, făcând față uniformei Serviciului Vamal și dând dovadă de integritate și vigilență în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

  Vă doresc să vă bucurați de susținerea colegilor și să aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a familiilor Dumneavoastră.”, se menționează în mesaj.

  socialistii.md

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Sándor Szabó, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Ungariei în Republica Moldova.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a discutat cu omologul său din Republica Turcia, Mustafa Şentop. Au fost abordate aspecte privind cooperarea între Republica Moldova și...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer.

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor creștinilor ortodocși din Republica Moldova cu prilejul sărbătorii Soborul Sfântului Proroc Ioan, Înaintemergătorul și Botezătorul...

  Copyright © 2020