Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare colaboratorilor Serviciului Vamal

  Cu ocazia Zilei lucrătorului Serviciului Vamal, Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat angajaților din sistem un mesaj de felicitare.

  „Cu ocazia Zilei lucrătorului Serviciului Vamal, marcat în Republica Moldova pe 4 septembrie, adresez întregului efectiv al sistemului vamal  din țară cele mai sincere felicitări, exprimându-mi aprecierea pentru profesionalismul și dedicația manifestate 24 din 24 de ore.

  Serviciul Vamal este parte integrantă a suveranității și independenței statului, unul din pilonii care garantează securitatea economică a țării. De fiecare angajat al instituției, de la Briceni și până la Giurgiulești, depinde reușita acestei misiuni responsabile.

  Sunt sigură că adoptarea noului Cod vamal, care a fost votat recent de Parlamentul țării în prima lectură,  vă va facilita activitatea în contextul ultimelor evoluții economice naționale și internaționale.

  Stimați lucrători vamali, îmi exprim încrederea că și în continuare veți apăra cu cinste interesele Republicii Moldova, făcând față uniformei Serviciului Vamal și dând dovadă de integritate și vigilență în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

  Vă doresc să vă bucurați de susținerea colegilor și să aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a familiilor Dumneavoastră.”, se menționează în mesaj.

  socialistii.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi participă, în fruntea unei delegații parlamentare, la cea de-a 52-a sesiune plenară a Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Knessetului Statului Israel, Yariv Levin, un mesaj de felicitare prilejuit de Ziua Independenței acestei țări.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Dizolvarea parlamentului este o măsură de ultim recurs care nu poate fi luată în mod facil ci doar respectând spiritul și litera Constituției. Despre...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a primit, în dimineața zilei de astăzi, răspunsul Secretarului General al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić, la demersul...

  Copyright © 2020