Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele Parlamentului a discutat cu ambasadorul Ucrainei în țara noastră

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut marți o întrevedere cu Ambasadorul Ucrainei în țara noastră, Marko Shevcenko, a relatat pentru MOLDPRES Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

  Cei doi oficiali au abordat, în cadrul dialogului, subiecte referitoare la situația politică, criza pandemică, cooperarea interparlamentară dintre cele două țări și alte subiecte de interes comun.

  Părțile au făcut un schimb de opinii privind situația pandemică în Republica Moldova și Ucraina.

  Zinaida Greceanîi și Marko Shevcenko au discutat și despre cooperarea la nivel interparlamentar, accentuând importanța aprofundării relațiilor dintre Legislativul Republicii Moldova și cel al Ucrainei prin intermediul grupului parlamentar de prietenie dintre cele două state.

  La finalul întrevederii, interlocutorii s-au pronunțat pentru avansarea dialogului bilateral și identificarea unor noi arii de cooperare dintre Republica Moldova și Ucraina.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a început vizita în raionul Soroca cu satele Dubna și Volovița, unde a discutat cu administrația locală și membrii PSRM...

  POLITICA

  În marja sesiunii de iarnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care se desfășoară în aceste zile la Strasbourg, Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Discursul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, la Mitingul-requiem dedicat Zilei Internaționale a Comemorării Victimelor Holocaustului:

  SOCIAL

  Mesajul de felicitare al Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia împlinirii a 29 de ani de la înființarea Serviciului de Protecție și Pază de...

  Copyright © 2020