Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele Igor Dodon va avea o adresare către cetățeni

  Legea Bugetului de Stat și Politica bugetar-fiscală pentru anul viitor vor fi publicate, marți, în Monitorul Oficial. Președintele Igor Dodon a declarat că Parlamentul urmează să transmită, astăzi, spre promulgare cele două documente.

  Șeful statului a menționat, după ședința de luni cu președintele Parlamentului și premierul, că deja a semnat Legea bugetului asigurărilor sociale de stat și Legea fondurilor asigurărilor obligatorii de asistență medicală.

  Președintele Igor Dodon a informat că, astăzi, se va convoca Biroul permanent al Parlamentului pentru a decide asupra convocării a două ședințe speciale ale forului legislativ.

  Miercuri, Parlamentul va dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, iar joi va avea loc ședința de inaugurare a noului președinte ales.

  Igor Dodon a mai declarat că, în prima jumătate a zilei de miercuri, în calitate de președinte al țării va veni cu o adresare către cetățeni.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon, președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al...

  POLITICA

  PAS și președintele țării, Maia Sandu, au ajuns la putere prin minciuni. Astfel vicepreședintele Parlamentului, deputatul socialist Vlad Batrîncea, a calificat decizia majorității parlamentare...

  POLITICA

  Au votat majorarea vârstei de pensionare sub lozinca "Rușine!". Deputații Blocului comuniștilor și socialiștilor au blocat tribuna Parlamentului, în timp ce majoritatea PAS dezbătea...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  Copyright © 2021