Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia (VIDEO)

  Președintele Republicii Moldova continuă vizitele de lucru în teritoriu. Astăzi Igor Dodon se va afla în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia.

  Inițial, președintele a mers la Comrat, unde s-a familiarizat cu situația din câteva gospodării afectate de ploile abundente din 5 iulie și de inundațiile provocate de acestea. În total, au avut de suferit 16 gospodării private, păsările domestice și automobile.

  „Autoritățile locale estimează acum pagubele. Împreună cu Alexandr Suhodolschi, deputat în Parlament, ales din partea Partidului Socialiștilor în circumscripția uninominală electorală Comrat, am decis să acordăm ajutor material fiecărei familii afectate”, a menționat Igor Dodon.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  SOCIAL

  Proiectul ”Salvăm copiii din lumea tăcerii”, lansat la inițiativa lui Igor Dodon, va sprijini în continuare copiii cu deficiențe de auz. De Ziua Mondială...

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  POLITICA

  PSRM rămâne ferm pe poziții și va promova votarea în Legislativ a proiectului de lege privind lustrația și curățarea autorităților statului de influența oligarhică....

  Copyright © 2020