Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele, Igor Dodon, este personalitatea politică din țara noastră, care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor (SONDAJ)

  Igor Dodon este personalitatea politică din țara noastră, care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor Președintele țării, Igor Dodon, este personalitatea politică din țara noastră, care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor. O arată datele sondajul sociologic „Vox Populi, septembrie 2020 -Situația sociopolitică din Republica Moldova în ajunul alegerilor prezidențiale”, realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  Peste 33 la sută din respondenții deciși au spus că au cea mai mare încredere în Igor Dodon, iar pe locul doi s-a clasat Maia Sandu cu 21,3%. Liderul ”Partidului nostru”, Renato Usatîi, se bucură de încrederea a 9,5 la sută din cetățenii deciși, în timp ce președintele Platformei DA, Andrei Năstase – de 8,7%.

  În clasamentul încrederii se regăsește și liderul PP ”Șor”, Ilan Șor – cu 6,6%. Alți 4,3% din respondenți au declarat că au încredere în primarul general al Capitalei, Ion Ceban, iar 3,4% – în premierul Ion Chicu. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, se bucură de încrederea a 3,1% din cetățeni. La coada clasamentului încrederii din partea populației se situează fostul democrat Andrian Candu. Doar 1,2 % din respondenți au declarat că au încredere în actualul deputat Pro-Moldova.

  Ancheta sociologică a fost desfășurată, în perioada 6-22 septembrie, pe un eșantion de 1189 de respondenţi, cu o eroare maximală de 3%.

  a-tv.md

  SOCIAL

  Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei.

  SOCIAL

  Știrile false afectează în cea mai mare parte familia, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru TASS. Candidatul independent la funcția de...

  POLITICA

  Igor Dodon spune că este gata să își apere victoria la alegerile prezidențiale, în cazul în care oponenții politici vor scoate oamenii în stradă....

  SOCIAL

  Republica Moldova ar putea obține vaccin împotriva COVID-19 deja până la sfârșitul acestui an. Autoritățile de la Chișinău poartă discuții, în acest sens, cu...

  Copyright © 2020