Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele Igor Dodon efectuează o vizită de lucru în raioanele Drochia și Glodeni

  Președintele Igor Dodon întreprinde o nouă vizită în regiunile Moldovei. Astăzi, șeful stratului se află în raioanele Drochia și Glodeni.

  Prima destinație este satul Sofia, unde activează întreprinderea agricolă „Valea Sofiei”. Este o gospodărie multifuncțională condusă de Ion Babără care este specializată pe cultivarea grîului, orzului, porumbului și a florii soarelui, pe o suprafață totală de trei mii de hectare. De asemenea, aici este construit un grajd pentru vite și mai este planificată cultivarea tutunului.

  „Am apreciat înalt activitatea întreprinderii în aceste condiții deloc simple și am reiterat disponibilitatea conducerii țării de a susține agenții economici”, a conchis președintele.
  În continuare, președintele Dodon a mers în orașul Drochia, unde, la întrevederea cu președintele raionului Alexei Vasilean, interlocutorii au discutat mai multe chestiuni legate de situația social-economică și cea epidemiologică din regiune.

  „Am asigurat autoritățile locale de faptul că proiectele sociale și cele de infrastructură care au fost planificate, vor fi realizate și am promis că voi oferi sprijin în soluționarea problemelor raionului”, a menționat Igor Dodon.

  Tot astăzi, șeful statului l-a vizitat pe Dmitrii Corolenco, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, în vîrstă de 93 de ani.

  „L-am felicitat cu ocazia Zilei Victoriei și i-am înmînat distincția supremă a țării – Ordinul Republicii. I-am dorit veteranului multă sănătate și un cer senin deasupra capului”, a conchis președintele.

  De asemenea, președintele Igor Dodon a vizitat Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din oraș unde a discutat cu părintele Pavel și s-a rugat pentru pace și pentru stabilitate în țara noastră.

  Facebook

  Noutăţi

  Două persoane de 66 și 63 de ani au decedat în urma unui incendiu produs în satul Zgurița, raionul Drochia. Potrivit informației parvenite de...

  Noutăţi

  Prim-ministrul Natalia Gavrilița se va afla astăzi într-o vizită de lucru în UTA Gagauz-Yeri, unde va participa la inaugurarea șoselei de centură a orașului...

  Noutăţi

  Moldova continuă să domine TOP-ul european cu cea mai mare inflație, scrie fostul președinte al țării, Igor Dodon care a publicat statistica europeană a...

  POLITICA

  Fostul președinte al țării, Igor Dodon, cere organelor competente să inițieze o investigație detaliată, în urma incendiului produs în ograda casei sale. Într-o postare pe...

  Copyright © 2021