Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele Igor Dodon efectuează o vizită de lucru în raioanele Drochia și Glodeni

  Președintele Igor Dodon întreprinde o nouă vizită în regiunile Moldovei. Astăzi, șeful stratului se află în raioanele Drochia și Glodeni.

  Prima destinație este satul Sofia, unde activează întreprinderea agricolă „Valea Sofiei”. Este o gospodărie multifuncțională condusă de Ion Babără care este specializată pe cultivarea grîului, orzului, porumbului și a florii soarelui, pe o suprafață totală de trei mii de hectare. De asemenea, aici este construit un grajd pentru vite și mai este planificată cultivarea tutunului.

  „Am apreciat înalt activitatea întreprinderii în aceste condiții deloc simple și am reiterat disponibilitatea conducerii țării de a susține agenții economici”, a conchis președintele.
  În continuare, președintele Dodon a mers în orașul Drochia, unde, la întrevederea cu președintele raionului Alexei Vasilean, interlocutorii au discutat mai multe chestiuni legate de situația social-economică și cea epidemiologică din regiune.

  „Am asigurat autoritățile locale de faptul că proiectele sociale și cele de infrastructură care au fost planificate, vor fi realizate și am promis că voi oferi sprijin în soluționarea problemelor raionului”, a menționat Igor Dodon.

  Tot astăzi, șeful statului l-a vizitat pe Dmitrii Corolenco, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, în vîrstă de 93 de ani.

  „L-am felicitat cu ocazia Zilei Victoriei și i-am înmînat distincția supremă a țării – Ordinul Republicii. I-am dorit veteranului multă sănătate și un cer senin deasupra capului”, a conchis președintele.

  De asemenea, președintele Igor Dodon a vizitat Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din oraș unde a discutat cu părintele Pavel și s-a rugat pentru pace și pentru stabilitate în țara noastră.

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. În cadrul discuțiilor a fost...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Anual, la 3 decembrie, alături de comunitatea mondială, consemnăm Ziua internațională a persoanelor cu dezabilități. Instituită în 1992 prin rezoluția Adunării Generale a Națiunilor...

  SOCIAL

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, continuă vizitele de lucru prin localitățile din țară. Astăzi, liderul socialiștilor a mers în orașul...

  POLITICA

  La invitația conducerii Partidului „Edinaia Rossia” („Rusia Unită”), președintele PSRM, Igor Dodon, a participat la videoconferința dedicată celor 20 de ani de la fondarea...

  Copyright © 2021