Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele Igor Dodon efectuează o vizită de lucru în raioanele Drochia și Glodeni

  Președintele Igor Dodon întreprinde o nouă vizită în regiunile Moldovei. Astăzi, șeful stratului se află în raioanele Drochia și Glodeni.

  Prima destinație este satul Sofia, unde activează întreprinderea agricolă „Valea Sofiei”. Este o gospodărie multifuncțională condusă de Ion Babără care este specializată pe cultivarea grîului, orzului, porumbului și a florii soarelui, pe o suprafață totală de trei mii de hectare. De asemenea, aici este construit un grajd pentru vite și mai este planificată cultivarea tutunului.

  „Am apreciat înalt activitatea întreprinderii în aceste condiții deloc simple și am reiterat disponibilitatea conducerii țării de a susține agenții economici”, a conchis președintele.
  În continuare, președintele Dodon a mers în orașul Drochia, unde, la întrevederea cu președintele raionului Alexei Vasilean, interlocutorii au discutat mai multe chestiuni legate de situația social-economică și cea epidemiologică din regiune.

  „Am asigurat autoritățile locale de faptul că proiectele sociale și cele de infrastructură care au fost planificate, vor fi realizate și am promis că voi oferi sprijin în soluționarea problemelor raionului”, a menționat Igor Dodon.

  Tot astăzi, șeful statului l-a vizitat pe Dmitrii Corolenco, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, în vîrstă de 93 de ani.

  „L-am felicitat cu ocazia Zilei Victoriei și i-am înmînat distincția supremă a țării – Ordinul Republicii. I-am dorit veteranului multă sănătate și un cer senin deasupra capului”, a conchis președintele.

  De asemenea, președintele Igor Dodon a vizitat Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din oraș unde a discutat cu părintele Pavel și s-a rugat pentru pace și pentru stabilitate în țara noastră.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon a lansat o provocare pentru susținători și criticii săi, dar și pentru toți cetățenii care-i urmăresc emisiunea de vineri ”Președintele Igor Dodon...

  POLITICA

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să lupte în opoziție, pentru această are o echipă și ideologie puternice, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să lupte în opoziție, pentru această are o echipă și ideologie puternice, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon....

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, vorbește despre necesitatea reformării și consolidării forțelor politice de centru-stânga din Republica Moldova. Liderul socialiștilor a declarat, vineri la emisiune,...

  Copyright © 2021