Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele Igor Dodon a vizitat grădinița „Lăstăraș” și casa de cultură din satul Drăgușeni

  Președintele Igor Dodon a vizitat grădinița „Lăstăraș” din satul Drăgușeni, sediul căreia a fost reparat în anul 2018 din surse financiare alocate din bugetul de stat și din donații. Grădinița este prevăzută pentru 60 de copii din trei categorii de vârstă, începând cu cea de creșă.

  Instituția preșcolară este pregătită pe deplin să fie deschisă după finalizarea regimului stării de urgență în sănătate publică, urmând să fie respectate cu strictețe regulile sanitare.
  Administrația grădiniței l-a asigurat pe șeful statului că instituția este dotată cu toate cele necesare pentru procesul educațional, dar există necesitatea unui calculator și dotarea terenului de joacă pentru copii.
  În același sat, președintele a vizitat Casa de cultură care este în proces de reparație capitală. Costul total al lucrărilor constituie 3,4 milioane de lei, dintre care 2,5 milioane sunt prevăzute în acest an. Celelalte mijloace urmează să fie identificate.
  „Am promis administrației locale să acord asistența necesară astfel ca lucrările de reparație să fie finalizate”, a subliniat președintele.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, va veni cu o inițiativă legislativă de a înregistra o nouă Lege cu privire la funcționarea limbilor pe teritoriul Republicii...

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova....

  POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețsov.

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în...

  Copyright © 2020