Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele Igor Dodon a vizitat grădinița „Lăstăraș” și casa de cultură din satul Drăgușeni

  Președintele Igor Dodon a vizitat grădinița „Lăstăraș” din satul Drăgușeni, sediul căreia a fost reparat în anul 2018 din surse financiare alocate din bugetul de stat și din donații. Grădinița este prevăzută pentru 60 de copii din trei categorii de vârstă, începând cu cea de creșă.

  Instituția preșcolară este pregătită pe deplin să fie deschisă după finalizarea regimului stării de urgență în sănătate publică, urmând să fie respectate cu strictețe regulile sanitare.
  Administrația grădiniței l-a asigurat pe șeful statului că instituția este dotată cu toate cele necesare pentru procesul educațional, dar există necesitatea unui calculator și dotarea terenului de joacă pentru copii.
  În același sat, președintele a vizitat Casa de cultură care este în proces de reparație capitală. Costul total al lucrărilor constituie 3,4 milioane de lei, dintre care 2,5 milioane sunt prevăzute în acest an. Celelalte mijloace urmează să fie identificate.
  „Am promis administrației locale să acord asistența necesară astfel ca lucrările de reparație să fie finalizate”, a subliniat președintele.

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, Președintele PSRM, Igor Dodon, a vizitat Casa-Muzeu "A. S. Pușkin".

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a declarat că politica promovată de președintele Republicii Moldova Maia Sandu nu este doar un sabotaj – este o...

  SOCIAL

  Astăzi, 15 mai, în lumea întreagă este sărbătorită Ziua Internațională a Familiei. Această sărbătoare a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite...

  ECONOMIE

  Reluarea exportului de mărfuri moldovenești pe piața rusă fără achitarea taxelor vamale depinde de rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Despre aceasta președintele...

  Copyright © 2020