Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Președintele Igor Dodon a mulțumit Turciei pentru sprijinul acordat în lupta cu COVID-19

  În timpul apropiat, țara noastră va beneficia de încă 50 de ventilatoare care sunt de primă importanță în lupta cu COVID-19.

  Șeful statului, Igor Dodon a mulțumit președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan care a acceptat să fie livrate în țara noastră cele 50 de ventilatoare, achiziționate de Republica Moldova prin intermediul unui proiect al Băncii Mondiale, de la instituția turcă de stat USHAS, cu plata în avans a doar 10% din suma totală, restul banilor urmînd a fi transferați mai tirziu. Președintele Igor Dodon a menționat că conform regulilor și procedurilor părții turce, plata trebuia să fie efectuată în proporție de 100% în avans.

  “Exprim în mod repetat sincere mulțumiri și profundă recunoștință Republicii Turcia pentru sprijinul considerabil pe care îl acordă țării noastre întru prevenirea și controlul răspândirii virusului COVID-19”, a conchis Igor Dodon.

  La finele săptămânii viitoare este preconizată vizita de lucru a ministrului afacerilor externe al Republicii Turcia, Mevlüt Çavuşoğlu, în țara noastră.

  Facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Alegerile din 21 noiembrie la Bălți nu înseamnă doar o luptă pentru funcția de primar, dar semnifică și un pas de eliberare a Moldovei...

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă profunda îngrijorare în legătură cu acțiunile iresponsabile ale noii guvernări și consecințele devastatoare ale acestora.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, împreună cu Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au avut o întrevedere cu Victor Petrov, deputat nou ales în...

  POLITICA

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  Copyright © 2021