Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Președintele a felicitat creștinii ortodocși cu ocazia sărbătorii de azi

  Șeful statului a amintit că Schimbarea la Faţă a Domnului este una dintre cele 12 sărbători împărăteşti și amintește de minunea care a avut loc pe muntele Tabor, unde apostolii l-au văzut pe Iisus Hristos într-o formă transformată și s-au convins că El este Fiul Lui Dumnezeu.

  ”Tradițional, în această zi, este sfințită noua recoltă de struguri, mere și alte fructe. Din cele mai vechi timpuri, această sărbătoare a fost cinstită în mod special în țara noastră. Multe biserici din orașele și satele Moldovei poartă hramul Schimbarea la Față a Domnului. Cu ocazia acestei frumoase sărbători, transmit tuturor cetățenilor cele mai calde felicitări, urări de pace şi prosperitate”, a scris șeful statului pe pagina sa de socializare.

  Facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Consiliului Suprem al partidului “Edinaia Rossia” i-a adresat lui Igor Dodon un mesaj de felicitare cu ocazia realegerii în funcția de președinte al...

  POLITICA

  Cel de-al cincilea președinte al țării a declarat, astăzi în cadrul unei adresări către cetățeni, că a avut un mandat foarte dificil. Igor Dodon...

  POLITICA

  În data de 23 decembrie 1994, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Legea cu privire la statutul juridic special al Găgăuziei (Gagauz-Yeri).

  POLITICA

  Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare președintelui ales Maia Sandu, după ce Curtea Constituțională a validat mandatul acesteia.

  Copyright © 2020