Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Premii pentru patrupezi

  Cei mai deosebiți patrupezi din Moldova au fost premiați pe final de an. Uniunea Chinologică din țara noastră a organizat concursul tradițional Top Dog of Moldova. De astă dată, evenimentul a avut loc în format online. Chiar și așa, cățeii câștigători au fost aduși de către stăpâni la premiere.

  Fie că sunt de rasă Buldog, Labrador sau Rottweiler, toți câinii participanți la concursul dedicat doar lor și-au putut prezenta măiestria. Totuși, doar câțiva patreupezi au cucerit juriul. Experții nu au apreciat doar frumusețea câinilor, ci și relația lor cu stăpânii.

  Tatiana Bișir, expert al UChM

  „Am apreciat atenția stăpânului pentru câinele său, modul corect de a prezenta dinții, mișcările și toate plusurile partenerului său. La concurs au participat zeci de patrupezi.”

  O câștigătoare a concursului canin este Patricia. Stăpânul ei se declară un mare iubitor de câini și chiar are cu ce se mândri.

  Alexandru

  „Este cel mai frumos câine din lume. Este foarte plăcut că a fost desemnat unul dintre cei mai buni câini ai anului. Familia mea mai are trei căței mici. Primul câine a câștigat anul trecut premiul de Super Campion.”

  La ceremonie l-am întâlnit și pe Ghenadie Rotaru, autorul primei cărți de dresaj canin din Moldova, însoțit de amica lui necuvântătoare, Emmy. Patrupedul ne-a demonstrat că este o dansatoare minunată.

  Ghenadie

  „Suntem o echipă, mă bucur foarte mult că o am. Îmi place să lucrez cu ea, să realizăm diverse activități împreună.”

  Mai mari sau mai mici, cățeii câștigători fost aplaudați, iar stăpânii acestora s-au ales cu diplome, trofee și multe alte premii de preț.

  Xenia

  „Am câștigat anul acesta locul doi printre cei mai buni câini veterani. Acești câini nu pot fi luați la întâmplare, fără acte, pentru că nu poți ști dacă sunt pregătiți psihologic și dacă nu vor fi un pericol pentru familie.”

  Cățelul Slava a decis lase echipa noastră de filmare cu o impresie bună printr-o mișcare bine învățată și… un pupic.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021