Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Premierul moldovean va participa la ședința ONU dedicată problemei pandemiei COVID-19

  Premierul Ion Chicu a anunțat că va participa, în această săptămână, la ședința ONU dedicată problemei pandemiei COVID-19. Șeful Guvernului de la Chișinău va prezenta la acest for un raport despre măsurile luate de autoritățile din Moldova și acțiunile ce vor fi implementate în perioada următoare pentru a stopa răspândirea virusului.

  Ion Chicu a declarat, după ședința cu președintele Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi, să problemă capătă amploare pe plan global și aceeași tendință este înregistrată și în Moldova. Prim-ministrul a amintit că a analizat cu coordonatorul rezident ONU în țara noastră și cu șeful Oficiului Organizației Mondiale a Sănătăţii în Moldova acțiunile recomandate pentru a diminua evoluția numărului de cazuri de infecție cu COVID-19.

  Șeful Guvernului și-a exprimat speranța că măsurile impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) vor da rezultate în următoarele două săptămâni.

  Amintim, CNESP a decis instituirea stării de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul țării în perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021.

  Telegram channel

  a-tv.md

  LUMEA

  Pandemia de Covid-19 ar putea dura cu un an mai mult decât era estimat din cauza faptului că țările sărace nu au acces la...

  SOCIAL

  Stimați colaboratori ai Poliției Naționale, Ziua de 18 decembrie este dedicată profesionalismului colaboratorilor Poliției Naționale, celor care zi de zi depun eforturi majore pentru...

  SOCIAL

  Mesajul prim-ministrului Ion Chicu, cu ocazia comemorării eroismului participanților la lichidarea consecințelor catastrofei de la Cernobîl:

  SOCIAL

  Prim-ministrul Ion Chicu a participat la sesiunea specială a Adunării Generale ONU dedicată Covid-19, care s-a desfășurat în format online. În cadrul discursului său,...

  Copyright © 2021