Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Premierul moldovean va participa la ședința ONU dedicată problemei pandemiei COVID-19

  Premierul Ion Chicu a anunțat că va participa, în această săptămână, la ședința ONU dedicată problemei pandemiei COVID-19. Șeful Guvernului de la Chișinău va prezenta la acest for un raport despre măsurile luate de autoritățile din Moldova și acțiunile ce vor fi implementate în perioada următoare pentru a stopa răspândirea virusului.

  Ion Chicu a declarat, după ședința cu președintele Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi, să problemă capătă amploare pe plan global și aceeași tendință este înregistrată și în Moldova. Prim-ministrul a amintit că a analizat cu coordonatorul rezident ONU în țara noastră și cu șeful Oficiului Organizației Mondiale a Sănătăţii în Moldova acțiunile recomandate pentru a diminua evoluția numărului de cazuri de infecție cu COVID-19.

  Șeful Guvernului și-a exprimat speranța că măsurile impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) vor da rezultate în următoarele două săptămâni.

  Amintim, CNESP a decis instituirea stării de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul țării în perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Stimați colaboratori ai Poliției Naționale, Ziua de 18 decembrie este dedicată profesionalismului colaboratorilor Poliției Naționale, celor care zi de zi depun eforturi majore pentru...

  SOCIAL

  Mesajul prim-ministrului Ion Chicu, cu ocazia comemorării eroismului participanților la lichidarea consecințelor catastrofei de la Cernobîl:

  SOCIAL

  Prim-ministrul Ion Chicu a participat la sesiunea specială a Adunării Generale ONU dedicată Covid-19, care s-a desfășurat în format online. În cadrul discursului său,...

  ECONOMIE

  Ion Chicu a făcut un raport cu privire la situația financiară, la sfârșit de noiembrie 2020. Potrivit șefului Guvernului, în prezent pe conturile trezoreriei...

  Copyright © 2020