Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Premierul Ion Chicu a transmis un mesaj de felicitare luptătoarei Anastasia Nichita

  Stimată Anastasia Nichita,

  Vă felicit cu ocazia acestei frumoase victorii. Medalia de aur la Cupa Mondială din Belgrad este rodul muncii depuse pe parcursul mai multor ani și reprezintă un motiv de bucurie pentru noi toți, dar și un exemplu demn de urmat. Doar cu efort zilnic și dedicație poți obține un asemenea succes și poți duce faima țării în lume.

  Sunteți un ambasador al performanței, având în palmares 16 medalii cucerite pe parcursul carierei, dintre care 7 sunt de aur. Întreaga țară este mândră de faptul că de fiecare dată reușiți să urcați drapelul Republicii Moldova pe treapta podiumului cât mai sus.

  Vă urăm în continuare sănătate și mult succes în tot ce faceți!

  gov.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare poporului american cu ocazia aniversării a 245-a a proclamării Independenței Statelor Unite ale Americii.

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi de ziua comemorării Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt:

  SOCIAL

  Astăzi de împlinesc 517 ani de la trecerea în eternitate a domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt. Cu această ocazie, liderul PSRM, Igor Dodon,...

  POLITICA

  Astăzi, se împlinesc 24 de ani de la înființarea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Cu acest prilej, președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un...

  Copyright © 2021