Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Premierul Ion Chicu a felicitat studenții cu ocazia Zilei lor internaționale

  „Astăzi vin cu un mesaj de felicitare pentru toți cei care studiază și cred că știința aduce beneficii societății, pentru toți studenții care reprezintă viitorul țării noastre.

  Dragi studenți, am doar un îndemn pentru voi și acesta se transmite din generații în generații – învățați și valorificați cunoștințele! Aceasta este misiunea voastră, pentru a deveni profesioniști calificați, capabili să formați şi să dezvoltați societatea noastră așa cum o visați acum şi cum poate nu le-a reușit generațiilor precedente.

  Acest an ne-a adus provocări în mai multe domenii, inclusiv cel al educației, care este în proces de adaptare la noile condiții. De aceea, vă îndemn să demonstrați mai multă perseverență, răbdare și efort personal pentru a absorbi cunoștințele și a vă îmbogăți bagajul intelectual.

  Știm că studenții muncesc mult pentru că au obiective mărețe de carieră și pentru că vor un nivel de trai mai bun. Unii tineri chiar pleacă peste hotare, departe de cei dragi, doar ca să studieze la o universitate de prestigiu și pentru a-și asigura o viață mai bună. Chiar dacă se confruntă cu o serie de provocări – fie dorul de casă, diferențele culturale, problemele financiare și barierele lingvistice – noi trebuie să-i onorăm și să-i sărbătorim, pentru că ei reprezintă efortul părinților, efortul țării, efortul fiecăruia.

  Dragi studenți,

  Voi sunteţi speranţa părinţilor, dar şi a întregii noastre ţări – pentru că voi reprezentați viitorul. Fiţi îndrăzneţi și ambiţionaţi-vă să izbândiţi prin muncă, iar rezultatele dobândite vă vor servi de-a lungul vieții!”, se arată în mesaj.

  gov.md

  SOCIAL

  Astăzi Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință. Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare celor...

  SOCIAL

  Mesajul președintelui PSRM, Igor Dodon, cu prilejul sfintelor sărbători de Paști:

  SOCIAL

  Munca oamenilor este condiția de bază și primordială a dezvoltării economice și prosperării oricărui stat. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a spus în...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul Speakerului Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei Mondiale a Aviaţiei şi a Cosmonauticii:

  Copyright © 2020