Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Chicu a adresat un mesaj de felicitare lucrătorilor justiției cu ocazia zilei lor profesionale

  Mesajul premierului Ion Chicu, cu ocazia Ziua lucrătorului justiției:

  “Stimați lucrători din domeniul justiției, stimați judecători, procurori, avocați și notari,

  cu ocazia Zilei profesionale vă adresez cele mai sincere urări de bine și sănătate și vă doresc în continuare realizări remarcabile în munca nobilă pe care o desfășurați.

  Cei mai buni reprezentanți ai comunității juridice din țară s-au evidențiat întotdeauna prin competență, etică profesională, responsabilitate, onestitatea și decență personală.

  Este important ca juriștii să promoveze și să transmită buna experiență prin asigurarea drepturilor şi libertăților fundamentale ale omului, asigurarea unui stat de drept cu implicarea juriștilor profesioniști pentru a perfecționa legislația. Astfel, aplicând o justiție echitabilă, veți apăra interesele legitime ale societății, ale cetățenilor și veți proteja drepturile și libertățile lor constituționale, veți consolida statalitatea și combate corupția.

  O societate democratică are nevoie de o justiție echitabilă, așa cum oricine are nevoie de ordine și dreptate. Acestea sunt în sarcina și expertiza Dvs. și țin de demnitatea și devotamentul profesional.

  Cu ocazia Ziua lucrătorului justiției, țin să vă transmit un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru activitatea pe care o desfășurați întru binele cetățenilor”, se arată în mesaj.

  facebook.com

   

  Facebook

  POLITICA

  Premierul Ion Chicu a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan. Discuţiile au vizat cadrul actual al relațiilor bilaterale, inclusiv subiectele...

  SOCIAL

  „Astăzi vin cu un mesaj de felicitare pentru toți cei care studiază și cred că știința aduce beneficii societății, pentru toți studenții care reprezintă...

  POLITICA

  Premierul Ion Chicu, împreună cu soția, și-au exercitat dreptul la vot de la primele ore ale dimineții, la secția de votare nr.1/130 din municipiul...

  POLITICA

  Deputatul PSRM Bogdan Țîrdea a postat pe rețelele de socializare un apel către cetățenii Republicii Moldova:

  Copyright © 2020