Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Premierul Ion Chicu a adresat un mesaj cu ocazia celei de-a 29-a aniversare de la crearea serviciului special al Republicii Moldova

  „Din numele Guvernului Republicii Moldova, Vă felicit cu ocazia zilei profesionale și exprim mulțumiri tuturor pentru activitatea pe care o desfășurați. Vă doresc tuturor sănătate, succese și noi realizări în beneficiul statului și al cetățemilor.

  Apreciem munca și dedicația de care dați dovadă pentru protejarea Patriei noastre împotriva amenințărilor externe și interne, combaterea terorismului și a extremismului, combaterea criminalității organizate și a corupției. Cooperarea internațională cu partenerii de încredere contribuie la modernizarea Serviciului și la realizarea cu succes a acestor obiective, dar și la preluarea celor mai bune practici în domeniu.

  Guvernul Republicii Moldova susține inițiativele de perfecționare a activității Serviciului de Informații și Securitate pentru a anticipa eventualele destabilizări și riscuri la adresa statului.

  Stimați ofițeri,

  Cu ocazia celei de-a 29-a aniversare de la crearea serviciului special, sărbătorim alături de cei care servesc cu fidelitate și onestitate Republica Moldova. Aducem astăzi un omagiu și veteranilor care au activat în organele Securităţii și au apărat independența și integritatea teritorială a țării. Efortul Dvs. se remarcă prin calități deosebite și speciale, prin competență și curaj, prin dăruire și devotament”, se arată în mesaj.

  gov.md

  POLITICA

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Knessetului Statului Israel, Yariv Levin, un mesaj de felicitare prilejuit de Ziua Independenței acestei țări.

  SOCIAL

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a menționat pe 12 aprilie că primul cosmonaut Iurii Gagarin este cunoscut în toată lumea, inclusiv...

  SOCIAL

  Astăzi, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) își marchează aniversarea a 73-a, ziua de 7 aprilie fiind declarată de ONU drept Ziua mondială a sănătății.

  SOCIAL

  În contextul instituirii regimului special de activitate de către Comisia națională extraordinară de sănătate publică, cauzat de virusul Covid 19, având încredințarea ÎPS Mitropolit...

  Copyright © 2020