Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Premierul despre sesizarea PPDA la Înalta Curte: Sunt doar interese politice

  Premierul Ion Chicu a declarat, după ședința de la Președinție, că deputatul PPDA, Igor Munteanu, își urmărește doar interesele sale politice în detrimentul intereselor și nevoilor cetățenilor prin contestarea la Curtea Constituțională a legilor asupra cărora Guvernul și-a asumat răspunderea.

  Șeful Guvernului susține că aceste legi sunt extrem de necesare atât pentru cetățeni, cât și pentru economia națională.

  ”Vom vedea care vor fi evoluțiile, dar sper că aceste proiecte care sunt necesare cetățenilor și economiei vor fi implementate, iar interesele politice ale unor cetățeni vor rămâne doar la nivel de interese și nu vor afecta ceea ce așteaptă cetățenii în primul rând”, a spus Chicu.

  Președintele Igor Dodon a declarat că va semna aceste legi imediat ce vor fi trimise la Președinție, astfel ca banii să ajungă cât mai repede la cetățeni. Potrivit acestor modificări, salariile angajaților medicali urmează să fie majorate, pensionarii vor primi un suport de 700 de lei. De asemenea, se prevede alocarea surselor suplimentare pentru susținerea agriculturii, oamenilor de afaceri, cadrelor didactice.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a ​​transmis fostului premier Ion Chicu felicitări cu ocazia zilei de naștere.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații PSRM au depus o sesizare la Curtea Constituțională prin care au solicitat explicații asupra termenului maxim când președintele țării este obligat să desemneze...

  POLITICA

  PSRM îi cere în mod categoric președintelui Maia Sandu desemnarea unui candidat la funcția de prim-ministru până pe data de 01 februarie. Declarația a...

  POLITICA

  Sesizarea deputaților PAS privind autodizolvarea Parlamentului cu 2/3 din voturi este inadmisibilă. Decizia a fost luată acum câteva minute de către magistrații Curții Constituționale.

  Copyright © 2020