Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Premierul despre sesizarea PPDA la Înalta Curte: Sunt doar interese politice

  Premierul Ion Chicu a declarat, după ședința de la Președinție, că deputatul PPDA, Igor Munteanu, își urmărește doar interesele sale politice în detrimentul intereselor și nevoilor cetățenilor prin contestarea la Curtea Constituțională a legilor asupra cărora Guvernul și-a asumat răspunderea.

  Șeful Guvernului susține că aceste legi sunt extrem de necesare atât pentru cetățeni, cât și pentru economia națională.

  ”Vom vedea care vor fi evoluțiile, dar sper că aceste proiecte care sunt necesare cetățenilor și economiei vor fi implementate, iar interesele politice ale unor cetățeni vor rămâne doar la nivel de interese și nu vor afecta ceea ce așteaptă cetățenii în primul rând”, a spus Chicu.

  Președintele Igor Dodon a declarat că va semna aceste legi imediat ce vor fi trimise la Președinție, astfel ca banii să ajungă cât mai repede la cetățeni. Potrivit acestor modificări, salariile angajaților medicali urmează să fie majorate, pensionarii vor primi un suport de 700 de lei. De asemenea, se prevede alocarea surselor suplimentare pentru susținerea agriculturii, oamenilor de afaceri, cadrelor didactice.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Liderul fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță s-a adresat cu o sesizare la Curtea Constituțională, în care magistrații sunt informați despre existența unei majorități...

  POLITICA

  Depurații PSRM au depus o sesizare la Curtea Constituțională a Republicii Moldova.

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a ​​transmis fostului premier Ion Chicu felicitări cu ocazia zilei de naștere.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații PSRM au depus o sesizare la Curtea Constituțională prin care au solicitat explicații asupra termenului maxim când președintele țării este obligat să desemneze...

  Copyright © 2021