Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Premierul a discutat cu primarul din Dănceni despre amenajarea platformei industriale multifuncționale

  Problemele cetățenilor din Dănceni, discutate cu premierul Ion Chicu și deputatul PAS Vladimir Bolea
  Problemele cetățenilor din localitatea Dănceni au fost discutate la Guvern. Prim-ministrul Ion Chicu a avut o întrevedere cu primarul satului Victoria Butuc și deputatul PAS Vladimir Bolea. În cadrul ședinței au fost discutate mai multe inițiative privind dezvoltarea și modernizarea infrastructurii în comuna Dănceni.

  Șeful cabinetului de miniștri a subliniat că, în ciuda crizei economice generate de pandemie, modernizarea infrastructurii în raioane reprezintă o prioritate a Guvernului. Totodată, premierul a precizat că una dintre cele 16 platforme industriale multifuncționale (PIM) din Republica Moldova va fi amplasată în localitatea Dănceni. Terenul, cu o suprafață de 6,5 ha, va contribui la industrializarea regiunii și crearea a noi locuri de muncă în zonă.

  „Am alocat 50 milioane de lei pentru amenajarea și pregătirea terenurilor cu toate utilitățile, astfel încât să le putem transmite în folosință investitorilor. PIM vor oferi mai multe locuri de muncă, dar și posibilitatea de creștere profesională pentru specialiști”, a precizat premierul.

  Ion Chicu a salutat inițiativele deputatului și ale reprezentantului APL și a îndemnat alți aleși ai poporului să semnaleze problemele oamenilor pentru a identifica soluții împreună spre binele cetățenilor.

  gov.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Fostul prim-ministru al RM, Ion Chicu susține că, de când Maia Sandu a "scos țara din izolare", costurile împrumuturilor interne au crescut de aproape...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații PAS au încălcat Constituția, votând majorarea "istorică" a salariilor judecătorilor Curții Constituționale. De această părere este fostul premier a țării Ion Chicu.

  POLITICA

  Fostul prim-ministru al RM, Ion Chicu susține că, după conferința de ieri a președintei Maia Sandu, în urma ședinței Consiliului Suprem de Securitate, au...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a ​​transmis fostului premier Ion Chicu felicitări cu ocazia zilei de naștere.

  Copyright © 2021