Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Premierul a anunțat că în căminele studențești și în grădinițe nu vor fi deschise secții de vot

  În grădinițe și căminele studențești nu vor fi deschise secții de votare, a declarat premierul Ion Chicu. Această măsură a fost dictată de situația pandemică din țară.

  ”Cu siguranță nu permitem deschiderea secțiilor de votare în incinta grădinițelor. Doar în Chișinău sunt 32 de birouri electorale amplasate în grădinițe. De asemenea, nu se va permite petrecerea alegerilor în birourile electorale amplasate în căminele studențești”, a declarat premierul după ședința de la Președinție.

  Comisia Electorală Centrală și autoritățile statului identifică alte spații pentru aceste secții de votare. Totodată, s-a decis ca vacanța elevilor să fie extinsă pentru ca încăperile școlilor unde vor fi deschise secții de votare să fie dezinfectate.

  Premierul a declarat că Guvernul va aloca toate resursele necesare pentru organizarea alegerilor în condițiile pandemiei.

  ”În rest, toată societatea și politicienii avem să trecem peste acest examen serios și ne dorim cu toții să fie unul democratic și liber”, a spus Chicu.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Salarii mai mari pentru profesori, alimentație gratuită pentru toți elevii din clasele 1-9, dar și conectarea la internet a tuturor școlilor din țară. Aceste...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a ​​transmis fostului premier Ion Chicu felicitări cu ocazia zilei de naștere.

  ALEGEREA EDITORILOR

  La final de mandat, premierul Ion Chicu i-a mulțumit celui de-al cincilea președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru susținerea și conlucrarea pe care...

  ECONOMIE

  Guvernul lui Ion Chicu a îndeplinit planul veniturilor la bugetul de stat pentru acest an. Către 31 decembrie se așteaptă ca acestea să fie...

  Copyright © 2021