Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Premieră la teatru

  Actorii Teatrului Dramatic Rus de Stat „Anton Cehov„ le-au pregătit spectatorilor o nouă premieră. Este vorba despre o comedie relaxantă cu elemente de detectiv. Ce se întâmplă în aceaste zile pe scena teatrului rus de stat dar și momente din culise, urmăriți în reportajul colegilor mei.

  Pe 1 septembrie, actrița, maestrul în arte, Ludmila Kolohina a celebrat 57 de ani pe scenă. Povestea ei începea în anul 1969, când tânăra studentă abia absolvise Institutul de Arte Gavriil Musicescu. Cariera profesională și-a început-o în Regiunea Transniatreană, la Teatrul de Comedie și Dramaturgie Nadeja Aronețcaia. În anul 1981, Kolohina s-a angajat la Teatrul dramatic Rus de Stat, Anton Cehov, unde va continua să lucreze în următorii 40 de ani.

  Ludmila Kolohina, maestru în arte

  «Acum nici nu pot să spun câte spectacole am jucat. Când eram mai tânără apăream mai des în scenă, acum că sunt mai în vârstă, mai puțin. Fiecare rol este ca nașterea unui copil, iubești totul în el. Un rol poate avea succes, celălalt mai puțin. Este exact ca și în cazul celor mici, cineva este capabil, cineva mai puțin».

  Tot în acest an, Ludmila Kolohina împlinește frumoasa vârstă de 75 de ani. Iar în cinstea aniversării, actorii teatrului vor pune în scenă, o premieră.

  «Осторожно! Тетки!» — este o piesă relaxantă care vă distrage atenția de la grijile cotidiene. Spectacolul vă face să zâmbiți și să vă reamintiți că principalul lucru în viață sunt valorile și tradițiile familiei.

  Dmitrii Koev, regizor TDRS ”Anton P. Cehov”

  ««Осторожно! Тетки!» este o comedie modernă a dramaturgului rus Alexander Korovkin. Durata spectacolului este de două ore. Două ore în care râzi și, pe alocuri, verși o lacrimă».

  Premiera spectacolului va avea loc pe 10 și 12 septembrie, curent iar planurile trupei de teatru nu se opresc aici.

  Constantin Haret, director TDRS ”Anton P. Cehov”

  «La începutul lunii octombrie suntem invitați la Nikolaev, la un festival internațional de teatru. Participăm la acest festival de câțiva ani la rând și de data aceasta vom merge cu piesa «Белый кролик, или когда не все дома». Iar, la finele lunii octombrie urmează să mergem la Sankt-Petersburg».

  Programul pieselor poate fi găsit pe site-ul oficial al Teatrului Dramatic Rus de Stat Anton Cehov.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021