Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Povești pescărești

  Urmează două zile de weekend cu soare. Iar fiecare își face planuri după propriul plac și hobby. Bunăoară, protaginistul reportajului nostru e pescar înrăit și blogger recunoscut.Mai multe din istoriile sale pescărești a aflat colega mea Ilona Vedrașco.

  «Bună tuturor, mă numesc Alex, urmăriți canalul Maxi Fish”

  Alexandru s-a visat mereu actor, însă viața a avut alte planuri cu el. A devenit kinetoterapeut. Chiar și așa, nu s-a lăsat bătut, și-a urmat și alte vise, și-a făcut un canal pe YouTube, așa încât să le poată povesti celor interesați despre hobby-ul său – pescuitul. Astăzi, Alexandru este unul dintre cei mai influenți bloggeri din Moldova și, deși este abia la început, are aproape 3 mii de abonați, pe care îi delecteză cu imagini de la fiecare escapadă

  Alexandru Cealîc, blogger

  „Până acum am filmat după un plan mediu, aici, până la piept. Dacă pescuiesc dintr-o barcă, atunci îmi plasez telefonul pe cap. Am și un trepied, îl utilizez când povestesc ceva despre mine, la persoana a III-a”

  Alexandru și- a adunat publicul de pescari datorită sfaturilor inedite și foarte utile.Alexandru cunoaște ce momeală preferă fiecare specie de pește din Nistru. Porumbul printre preferate.

  «Așa am prins o știucă. Știuca crește suficient de mult, aceasta cântărește între un 1 kg și 800 de grame.”

  Acest pește nu va ajunge niciodată în vânzare, ci va reveni în habitatul lui natural.Or, acesta este și scopul pescuitului sportiv.
  .

  ”Vreau să îi sfătuiesc pe toți ceilalți pescari să prindă cât de mulți pești au nevoie, cât doresc și, cel mai important, nu mai mult de 5 kg. Lăsați-i să trăiască, să se înmulțească și să bucure alți pescari.”

  Alexandru îi învață și pe fiii săi arta pescuitului. Aceștia îl și însoțesc adesea la Nistru. Însă de cele mai multe ori, el obișnuiește să pescuiască de unul singur.

  Alexandru Cealîc, blogger

  ”Copiilor, desigur, le este dor, suferă chiar mai mult decât soția, care deja e obișnuită. Când ne-am căsătorit, a înțeles cu cine va întemeia o familie, deoarece pescuiam de mult . Am luat-o și pe ea la pescuit, îi place, așteaptă ca fiul cel mic să crească puțin.Când va crește, vom putea dormi în cort.”

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020