Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Postul Național „Radio Moldova” a împlinit 90 de ani de la fondare

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național „Radio Moldova” cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  În Mesaj se menționează:

  “Dragi membri ai comunității Radio Moldova,

  Îmi face plăcere să Vă adresez calde felicitări cu prilejul sărbătoririi a nouă decenii de la întemeierea primului post de radio de la noi și să Vă exprim sentimente de admirație și recunoștință pentru muncă, abnegație și devotament.

  Acum 90 de ani, în casele moldovenilor intra o sursă de informare performantă, inovatoare. Cu certitudine, în țara noastră sunt oameni care își amintesc acest important eveniment. Timpul a trecut, iar dezvoltarea tehnologică a atins astăzi turații inimaginabile la acel timp. Astăzi lumea este la un clic distanță, însă rolul radioului în această vertiginoasă evoluție este incontestabil.

  Generații întregi de reporteri și redactori, regizori și crainici, operatori și ingineri și-au creat destinul și l-au trăit frumos și demn la Radio Moldova. Alături de scriitori și oameni de cultură, angajații postului național de radio au fost în plină vervă a evenimentelor de renaștere națională. Vocile melodioase din modestele cutioare galbene s-au pliat pe sufletele cetățenilor noștri și au rămas inconfundabile prin noutățile aducătoare de bucurie.

  Important pentru statul Republica Moldova este și faptul că instituția Dumneavoastră are în custodie o veritabilă comoară națională – cea mai mare fonotecă radio, care urmează a fi păstrată cu grijă și valorificată creator, în numele adevărului și dreptății.

  La ceas aniversar, Vă doresc sănătate multă și vigoare creatoare, multă inspirație pentru a fi competitivi pe piața media din țara noastră și a aduce la cunoștința oamenilor vești bune.

  La mulți ani, Radio Moldova!”

  Facebook

  POLITICA

  Există motive serioase pentru a crede că președintele țării cunoștea despre răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat...

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, spune că ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, își permite să facă declarații scandaloase despre poporul moldovenesc, deoarece știe că...

  POLITICA

  Maia Sandu i-a acordat președintelui Curții Constituționale (CC) Domnica Manole pază de stat drept răsplată pentru decizia privind dizolvarea Parlamentului. De această părere este...

  SOCIAL

  Vaccinul rusesc Sputnik-V va ajunge în țara noastră până la sfârșitul acestei săptămâni. Declarația a fost făcută de către liderul PSRM Igor Dodon la...

  Copyright © 2020