Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Pompierii moldoveni au primit cinci unități de tehnică de intervenție din Austria

  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență /IGSU/ a primit astăzi cinci unități de tehnică de intervenție din partea pompierilor voluntari din Austria.

  La ceremonia de transmitere a tehnicii au participat șeful IGSU, colonel Oprea Alexandru, conducătorul echipei de pompieri voluntari din Austria, Kohler Johannes Michael și reprezentanți ai autorităților publice locale.

  Cele cinci unități de tehnică vor ajunge în raioanele Anenii Noi, Edineț, Strășeni, dar și la Direcția situații excepționale din municipiul Chișinău. O autospecială va fi utilizată în misiuni de serviciu de salvatorii și pompierii voluntari din comuna Căpriana a raionului Strășeni.

  Donația din partea Organizației pompierilor voluntari din Austria a fost realizată în cadrul proiectului сu genericul “Autospecialele pentru Republica Moldova” și are drept scop promovarea voluntariatului, schimbul de experiență, precum și instruirea efectivului Inspectoratului în domeniul de intervenție la incendii.

  moldpres.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Incendiul de pe strada Uzinelor din municipiul Chișinău a fost lichidat  în dimineața zilei de 10 octombrie la ora 03:46, anunță Inspectoratul General pentru Situații...

  SOCIAL

  Doi bărbați cu vârstele de 39 și 40 de ani au fost salvați de pompieri, după ce au rămași prinși sub un mal de...

  SOCIAL

  Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în primele patru luni ale anului 2022 în Republica Moldova s-au produs 684 incendii printre care...

  SOCIAL

  Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) vor asigura securitatea antiincendiară și prevenirea situațiilor de risc în lăcașele sfinte și cimitirele din țară.

  Copyright © 2021