Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Politolog: Toate sondajele arată că partidul de guvernare are risc să piardă puterea

  Există riscul ca partidul de guvernare (PAS) să piardă puterea. O declarație în acest sens a fost făcută de Ian Lisnevschi, politolog, directorul Intellect Group, în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

  „Toate sondajele arată că partidul de guvernare are risc să piardă puterea: la alegeri precedente, la alegeri prezidențiale, la alegeri parlamentare”, a declarat Lisnevschi.

  Mai mult, Ian Lisnevschi s-a expus cu privire și la subiectul remanierilor guvernamentale. Lisnevschi susține că în această iarnă premierul Natalia Gavrilița și-ar putea da demisia.

  „Noi am văzut deja câțiva miniștri și-au dat demisia. Sunt două variante, dacă situația va fi mai gravă, mie mi se pare că doamna Gavrilița va da demisia în această iarnă, iar dacă cât de cât vor putea să mențină această situație – primăvara”, a conchis Lisnevschi.

  Invitat în cadrul aceleași emisiuni, politologul Veaceslav Berbeca, a declarat că tensiunile din PAS „există și sunt evidente”, iar faptul că foarte mulți miniștri pleacă confirmă acest lucru.

  „În privința tensiunilor în PAS, ele există și sunt evidente. Din diferite canale noi aflăm că sunt disensiuni între membrii acestui partid și atunci când s-au întâlnit duminică seara probabil asta și s-a discutat. Faptul că pleacă unii miniștri, chiar se vorbește direct pe canalele mass-media că și alți miniștri vor pleca, asta înseamnă că lucrurile nu merg bine”, a declarat Veaceslav Berbeca.

  Menționăm că în momentul scrierii acestei știri, serviciul de presă al guvernului, PAS, dar și administrația prezidențială nu au comentat deocamdată declarațiile lui Ian Lisnevschi și Veaceslav Berbeca.

  primul.md

  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Facebook

  Noutăţi

  Criza energetică se acutizează în Republica Moldova. Populația se pregătește pentru o iarnă grea. Partenerii occidentali promit mai mult sprijin pentru țara noastră. Invitat...

  Noutăţi

  Guvernarea încearcă să scoată de pe pielea cetățeanului din Republica Moldova ultimele economii pe care acesta le mai are. O opinie în acest sens...

  Noutăţi

  O guvernare responsabilă trebuie să conlucreze cu opoziția. O declarație în acest sens a fost făcută de deputatul PSRM, Grigore Novac, în cadrul emisiunii...

  POLITICA

  Fostul consilier prezidențial Aurelia Peru, doctor habilitat în științe politice, consideră că actuala guvernare are o comunicare arogantă și lipsită de transparență. Opinia a...

  Copyright © 2021