Connect with us

Salut, ce cauți?

  • Русский
  • SOCIAL

    Ploile abundente au cauzat prejudicii în mai multe gospodării din nordul țării

    Ploile abundente au cauzat prejudicii în mai multe gospodării din nordul țării. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru pomparea apei în localitatea Hincăuți, raionul Edineț, și în două localități din Florești.

    Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma precipitațiilor abundente, de ajutorul pompierilor a fost nevoie în localitatea Hincăuți, raionul Edineț. Salvatorii au avut misiunea de a pompa apa care s-a scurs într-o gospodărie și risca să inunde casa. Un alt caz în care a fost necesară implicarea pompierilor a avut loc în localitatea Băhrinești, raionul Florești, după ce precipitațiile abundente au inundat o parte din subsolul gimnaziului.

    Intervenția angajaților Inspectoratului a fost solicitată și în localitatea Prajila, raionul Florești, după ce ploaia a intrat în beciul unei gospodării. Situația este în continuare monitorizată de angajații subdiviziunilor teritoriale.

    Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 19 mai, se prevăd precipitații și intensificări ale vântului din nord-vest în rafale de până la 15-20 m/s.

    moldpres.md

    SOCIAL

    Un fermier din raionul Dondușeni a aruncat tone de mere la gunoi, pentru că nu are unde să-și vândă marfa. Imaginile video au fost...

    SOCIAL

    O nouă zi, noi întâlniri cu cetățenii în teritoriu. Liderul PSRM, Igor Dodon, întreprinde astăzi o vizită la nordul țării, în raionul Briceni.

    SOCIAL

    Igor Dodon s-a adresat către deputații PSRM cu rugămintea să identifice soluții pentru a ajuta fermierii din nordul țării, care au avut de suferit...

    POLITICA

    Primarii și președinții de raioane din nordul țării și-au anunțat susținerea pentru candidatul Igor Dodon la funcția de președinte al Republicii Moldova.

    Copyright © 2021