Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Planuri ambiţioase

  Asociaţia publică, ,,Uniunea de afaceri moldo-rusă” are planuri ambițioase, care presupun crearea a mii de locuri de muncă în țara noastră. Declarația a fost făcută de şeful asociației, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. El a subliniat că activitatea Uniunii vizează susținerea agenților economici moldoveni care își doresc să ajung pe piața rusă.

  Igor Dodon , președinte, ,,Uniunea de afaceri moldo-rusă”

  „Aceasta este o organizație foarte importantă care va dezvolta relațiile economice bilaterale dintre Moldova și Rusia și va atrage investiții străine. Avem planuri foarte ambițioase de a atrage mai mulți investitori strategici. Este posibil să deschidem cinci sau șase fabrici mari cu câteva mii de locuri de muncă. Acest lucru este destul de realist, având în vedere relația pe care am dezvoltat-o în Federația Rusă. În plus, se va acorda asistență agenților economici moldoveni care doresc să ajungă pe piața rusă».

  Igor Dodon a anunțat că inaugurarea organizației ,,Uniunea de afaceri moldo-rusă” va avea loc la Chișinău, în următoarele săptămâni. Subliniem că partenerul asociației este Asociaţia ,,Delovaya Rossiya”, care reunește 7.000 de antreprenori din toate regiunile Federației Ruse.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021