Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Plamen Milanov către Alaiba: Nu interpretați practica internațională

  În cadrul unor audieri publice în parlament cu privire la proiectul de lege PAS, prin care majoritatea de la putere vrea interzicerea publicității pentru jocuri de noroc și pariuri sportive șeful companiei internaționale NGM l-a acuzat pe șeful comisiei de profil pentru economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba de tentativa de a interpreta practica europeană în acest sens.

  „Nu vorbim despre aparatele de joc, care sunt cu adevărat interzise în multe țări din UE. Dar vorbiți despre experiența europeană și nu oferiți dovezi. Nu jonglați. În multe țări, loteria se dezvoltă la nivel de stat, iar pariurile sportive nu sunt considerate a fi ceva dăunător pentru sănătatea oamenilor. Nu există statistici privind daunele produse sănătății din cauza pariurilor sportive”, a spus Plamen Milanov.

  Drept răspuns, Dumitru Alaiba l-a trimis pe Milanov la Piața Centrală pentru probe, unde, după părerea sa, este un adevărat focar de jucători. Acest raționament l-a enervat pe agentul economic, care l-a întrebat pe autorul proiectului de lege, Alaiba, despre riscurile pentru piața publicitară per ansamblu, dacă o astfel de lege va fi adoptată. Audierile s-au încheiat fără o concluzie la acest subiect.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021