Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Piața Centrală din capitală își va relua activitatea la 1 iunie

  Piața Centrală va fi redeschisă începând cu data de 1 iunie. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban în cadrul ședinței primăriei Chișinău de astăzi.

  SANYO DIGITAL CAMERA

  Potrivt lui Ceban, cei care vor lucra o să trebuiască să respecte niște reguli stricte, pentru a nu răspândi virusul Covid-19.

  Viceprimarul Inga Ionesii spune s-a făcut un proiect de măsuri nu doar pentru Piața Centrală.

  „Aceste măsuri au fost prezentate Guvernului și mâine se vor organiza dezbateri. Au fost discuții cu agenții economici, care au asigurat că vor respecta toate instrucțiunile prezentate și care vor fi implementate”, a declarat Ionesii.

  Ion Ceban a adăugat că aceste reguli trebuie respectate cu strictețe.

  „Nu putem să ne permitem ca să apară un focar de infecție în aceste puncte comerciale, pentru că acolo zilnic sunt peste 35 de mii de oameni”.

  Edilul capitalei a mai punctat că săptămâna aceasta va fi făcută prima ședință cu privire la modernizarea Pieței Centrale.

  Amintim că Piața Centrală a fost închisă în luna martie, iar decizia de redeschidere a întreprinderii municipale aparține Comisiei Situații Excepționale în Sănătate Publică.

  Facebook

  POLITICA

  O echipă puternică! De aceasta se bucură candidatul la alegerile prezidențiale susținut de PSRM, Igor Dodon, scrie edilul Capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe...

  SOCIAL

  Două aparate de ventilare a bolnavilor de COVID-19 au fost donate de voluntari Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail", comunică MOLDPRES.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Edilul Capitalei, Ion Ceban, a enumerat proiectele care au fost realizate în municipiul Chișinău cu susținerea lui Igor Dodon. Printre acestea sunt renovarea străzii...

  LUMEA

  Guvernul britanic a anunţat miercuri că a înregistrat aproape 27.000 de noi infectări cu coronavirus, din care 191 de decese, în ultimele 24 de...

  Copyright © 2020