Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Piața Centrală din capitală își va relua activitatea la 1 iunie

  Piața Centrală va fi redeschisă începând cu data de 1 iunie. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban în cadrul ședinței primăriei Chișinău de astăzi.

  SANYO DIGITAL CAMERA

  Potrivt lui Ceban, cei care vor lucra o să trebuiască să respecte niște reguli stricte, pentru a nu răspândi virusul Covid-19.

  Viceprimarul Inga Ionesii spune s-a făcut un proiect de măsuri nu doar pentru Piața Centrală.

  „Aceste măsuri au fost prezentate Guvernului și mâine se vor organiza dezbateri. Au fost discuții cu agenții economici, care au asigurat că vor respecta toate instrucțiunile prezentate și care vor fi implementate”, a declarat Ionesii.

  Ion Ceban a adăugat că aceste reguli trebuie respectate cu strictețe.

  „Nu putem să ne permitem ca să apară un focar de infecție în aceste puncte comerciale, pentru că acolo zilnic sunt peste 35 de mii de oameni”.

  Edilul capitalei a mai punctat că săptămâna aceasta va fi făcută prima ședință cu privire la modernizarea Pieței Centrale.

  Amintim că Piața Centrală a fost închisă în luna martie, iar decizia de redeschidere a întreprinderii municipale aparține Comisiei Situații Excepționale în Sănătate Publică.

  POLITICA

  Mă mândresc că PSRM a putut să promoveze persoane care s-au lansat sau vor să se lanseze în politica mare. Așa a comentat fostul...

  SOCIAL

  Primăria reacționează în raport cu situația alarmantă în sănătate, în contextul în care valul 5 al epidemiei lovește în copii. Într-o postare pe facebook,...

  SOCIAL

  Municipiul Chișinău și raionul Ialoveni sunt de astăzi sub cod roșu de COVID-19. Agenția Națională pentru Sănătate Publică a actualizat lista localităților, în funcție...

  SOCIAL

  Primăria Chișinău se va alătura Campaniei de prevenire a cancerului de col uterin, ce se va desfășura la nivel mondial. Potrivit primarului general Ion...

  Copyright © 2021