Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Piața Centrală din capitală își va relua activitatea la 1 iunie

  Piața Centrală va fi redeschisă începând cu data de 1 iunie. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban în cadrul ședinței primăriei Chișinău de astăzi.

  SANYO DIGITAL CAMERA

  Potrivt lui Ceban, cei care vor lucra o să trebuiască să respecte niște reguli stricte, pentru a nu răspândi virusul Covid-19.

  Viceprimarul Inga Ionesii spune s-a făcut un proiect de măsuri nu doar pentru Piața Centrală.

  „Aceste măsuri au fost prezentate Guvernului și mâine se vor organiza dezbateri. Au fost discuții cu agenții economici, care au asigurat că vor respecta toate instrucțiunile prezentate și care vor fi implementate”, a declarat Ionesii.

  Ion Ceban a adăugat că aceste reguli trebuie respectate cu strictețe.

  „Nu putem să ne permitem ca să apară un focar de infecție în aceste puncte comerciale, pentru că acolo zilnic sunt peste 35 de mii de oameni”.

  Edilul capitalei a mai punctat că săptămâna aceasta va fi făcută prima ședință cu privire la modernizarea Pieței Centrale.

  Amintim că Piața Centrală a fost închisă în luna martie, iar decizia de redeschidere a întreprinderii municipale aparține Comisiei Situații Excepționale în Sănătate Publică.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  În cadrul deplasării în Spania, Primarul General a vizitat proiectul pentru start-up-uri, INNSOMNIA ACCELERATOR din Valencia, un hub de inovare, specializat în accelerarea și...

  Noutăţi

  Lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din municipiul Chişinău, continuă! Doar în perioada 20-26 iunie, curent, ÎM Regia „Exdrupo” a realizat lucrări de asfaltare...

  Noutăţi

  O altfel de ședință cu reprezentanții preturilor! Edilul capitalei i-a scos în teren pentru a discuta la fața locului despre problemele întâmpinate. “Şedinţa de...

  LUMEA

  Germania se confruntă cu un nou val de COVID-19, a anunţat miercuri ministrul german al sănătăţii Karl Lauterbach, care a îndemnat persoanele vulnerabile să-şi...

  Copyright © 2021