Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Petru Burduja: Sediul informal al Pro Moldova, din str. Armenească, poate fi transformat, temporar, în centru COVID-19

  Deputatul PSRM, Petru Burduja, a propus confiscarea averilor lui Vlad Plahotniuc, iar banii obținuți din vânzare să fie cheltuiți pentru lupta cu coronavirusul. Despre aceasta socialistul a scris pe pagina sa de Facebook. Reacția vine după ce grupul parlamentar Pro Moldova, condus de finul lui Vlad Plahotniuc, Andrian Candu, a cerut ca guvernul să asigure cetățenii cu măști gratuite.

  „Noi venim și cu soluția, de unde să luăm câteva milioane de lei pentru a procura măștile de protecție pentru toți oamenii din țară – să fie confiscate averile celor implicați în furtul miliardului! Aceste averi, după ce vor intra în posesia statului, să fie vândute, astfel vom aduna bani și pentru măști de protecție”, a scris deputatul.
  Petru Burduja a mai propus ca fostul sediu al PDM să fie transformat în centru COVID-19.

  „Să continue cu sediul informal al Pro Moldova, din str. Armenească, care poate fi transformat, temporar, în centru COVID-19. Aceste propuneri au fost inspirate din discuțiile pe care deputații PSRM le au cu cetățenii din întreaga țară”, a conchis Burduja.

  POLITICA

  Cei care fac glume pe seama stâlpului din mijlocul străzii în Strășeni, de fapt sunt autorii acestei prostii. Declarația a fost făcută de deputatul...

  Copyright © 2020