Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Peste 94% din lucrările programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020” au fost finalizate

  În 16 raioane au fost finalizate lucrările de reparație și întreținere periodică din cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020”, transmite MOLDPRES.

  Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), în raioanele Anenii Noi, Fălești, Nisporeni, Orhei, Sângerei, Basarabeasca, Dubăsari, Rezina, Ștefan Vodă, Strășeni, Șoldănești, Ocnița, Telenești, Călărași, Briceni și Criuleni lucrările de reparație au fost încheiate integral.

  „Până în prezent, pentru reparația drumurilor din cadrul programului au fost cheltuiți peste 1,062 miliarde de lei cu un progres al lucrărilor de peste 94%. Pentru realizarea programului, din bugetul de stat au fost alocați 1,125 miliarde de lei”, indică ASD.

  Din cei circa 907 km de drum prevăzuți spre reparare, lucrările asupra peste 825 km de drum au fost executate.

  „Astfel, au fost reparați peste 296 km de drum cu îmbrăcăminte din beton asfaltic, iar peste 529 km de drum au fost reparați cu îmbrăcăminte rutieră din pietriș”, conform Administrației de Stat a Drumurilor.

  moldpres.md

  ECONOMIE

  Premierul Ion Chicu a încurajat autoritățile publice locale să se implice activ în atragerea investitorilor în cadrul celor 18 platforme industriale, ce vor fi...

  SOCIAL

  Modernizarea satelor Moldovei este o prioritate pentru candidatul independent la funcția de președinte Igor Dodon. În cadrul unei emisiuni la Radio Moldova, Dodon a...

  SOCIAL

  Lucrările de reparație a drumurilor în raionul Nisporeni se desfășoară conform graficului, a declarat premierul Ion Chicu în cadrul vizitei de lucru în raion.

  SOCIAL

  Programul național de reabilitare a drumurilor va continua pe termen mediu, indiferent de situația economică, a declarat premierul Ion Chicu, după ședința de luni...

  Copyright © 2020