Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Peste 55% la sută din respondenți cred că Igor Dodon va câștiga alegerile prezidențiale din 1 noiembrie

  Igor Dodon rămâne principalul favorit să câștige alegerile prezidențiale, cred cei mai mulți cetățeni ai țării noastre, conform datelor unui sondaj prezentat de Compania de cercetare și consultanța politică Intellect Group în colaborare cu Asociația obștească ”Spero”.

  Conform studiului, Dodon este în avantaj evident față de ceilalți candidați la funcția de președinte al țării. Astfel, peste 55% la sută din respondenți cred că Igor Dodon va câștiga alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Doar 16,6% dintre persoanele chestionate au declarat că Maia Sandu va ocupa funcția de președinte al țării, iar alte 5,2% spun că Renato Usatîi.

  Pe Andrei Năstase îl văd în această funcție 3,3% din respondenți, pe Violeta Ivanov – 2,2%, iar pe Octavian Țâcu – 1,3%. Studiul mai arată că 0,4% din persoanele chestionate cred că Tudor Deliu va fi ales, iar 0,3% – Dorin Chirtoacă.

  În același timp, aproape 16% din persoanele chestionate nu au putut spune cine va câștiga alegerile prezidențiale din 01 noiembrie.

  Sondajul a fost efectuat în perioada 02 octombrie – 09 octombrie, pe un eșantion de 1453 de persoane cu drept de vot. Metoda aleasă este față în față, iar marja de  eroare este de + – 2,7%. Acesta este cel de-al treilea sondaj preelectoral realizat la inițiativa și din sursele financiare proprii ale Companiei Intellect Group.

  Comisia Electorală Centrală a fost notificată despre desfășurarea sondajului în conformitate cu art. 70 alin. (10) din Codul Electoral.

  a-tv.md

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  SOCIAL

  Astăzi, în ziua marii sărbători Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, Igor Dodon a participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului”.

  POLITICA

  Atacul asupra judecătorilor și avocaților, acțiunile magistraților Curții Constituționale (CC), toate acestea reprezintă pași spre instaurarea unui regim dictatorial. De această părere este președintele...

  Copyright © 2021