Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Peste 2 miliarde de lei vor fi alocați anul viitor pentru investiții capitale

  În anul 2021, vor continua investițiile de stat în proiectele de reabilitare a infrastructurii drumurilor, construcției sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare și iluminare a localităților. Deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc, a declarat că, potrivit bugetului de stat votat în ajun de Parlament, investițiile capitale în infrastructură vor atinge anul viitor o cifră record de peste 2 miliarde de lei.

  ”La cele 1,6 miliarde de lei prevăzute în bugetul de stat pentru anul 2021, Parlamentul a mai adăugat în jur de 600 de milioane de lei”, a spus deputatul în cadrul unei conferințe de presă.

  Amintim, Programul „Drumuri bune pentru toți” a fost lansat la inițiativa președintelui Igor Dodon. În acest an, fiecare localitate din țară a primit până la un milion de lei.

  De asemenea, la propunerea președintelui Dodon, fiecare localitate din țară urmează să fie iluminată.

  socialiștii.md

  Facebook

  SOCIAL

  Guvernul va aloca anul viitor din bugetul de stat 500 de milioane de lei pentru proiectele de construcție a sistemelor de apă și canalizare...

  SOCIAL

  Circa 650 de gospodării și opt instituții publice din satul Șișcani, raionul Nisporeni vor avea acces la serviciile de aprovizionare cu apă și canalizare....

  Copyright © 2021