Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Peste 1500 de militari au fost imunizați împotriva COVID-19

  Până în prezent, circa 1 500 de militari pe contract şi angajați civili au fost imunizați împotriva noului coronavirus. Printre aceștia este şi ministrul în exercițiu al Apărării, Victor Gaiciuc.

  Potrivit datelor Inspectoratului Militar al Ministerului Apărării, din numărul total de persoane vaccinate în Armata Națională, 306 au primit deja a doua doză de vaccin.

  Conform sursei citate, la imunizarea efectivului au fost utilizate vaccinurile AstraZeneca, Pfizer și Sputnik V, transmise instituțiilor medicale ale Ministerului Apărării de către Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

  Procesul de imunizare a demarat în Armata Națională în luna martie curent, cu vaccinarea personalului din instituțiile şi subdiviziunile medicale ale structurii de apărare.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a îndemnat locuitorii municipiului să se vaccineze împotriva infecției cu noul coronavirus.

  SOCIAL

  De la începutul lunii iunie 2021 Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au informat peste 5400 persoane privind regulile medico-sanitare, care trebuie să...

  LUMEA

  Malta a vaccinat 70% din populaţia sa adultă cu cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19, devenind prima ţară a Uniunii Europene care...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău și Ministerul Sănătății, Muncii şi Protecției Sociale vor organiza la sfârșitul acestei săptămâni, în incinta Palatului Republicii, maratonul vaccinării.

  Copyright © 2021