Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Peste 1.000 de zboruri anulate într-o zi din cauza grevei personalului

  Peste 1.000 de zboruri ale companiei aeriene Lufthansa au fost anulate, miercuri, din cauza unei greve de o zi a personalului german de la sol al companiei aeriene, care a afectat zeci de mii de pasageri în ultima criză a călătoriilor care a lovit Europa, relatează The Associated Press.

  Aproximativ 134.000 de pasageri au fost nevoiţi să îşi schimbe planurile de călătorie sau să le anuleze. Cel puţin 47 de conexiuni au fost anulate marţi, a relatat agenţia de presă germană dpa.

  Principalele noduri ale companiei din Frankfurt şi München au fost cele mai afectate, dar au fost anulate zboruri şi în Dusseldorf, Hamburg, Berlin, Bremen, Hanovra, Stuttgart şi Köln.

  Compania aeriană i-a sfătuit pe pasagerii afectaţi să nu meargă pe aeroporturi, deoarece majoritatea ghişeelor de servicii ar fi lipsite de personal. Terminalele aeroportului erau neobişnuit de libere în primele ore ale dimineţii, dar oamenii s-au aliniat la ghişeele de bilete, încercând ulterior să găsească o soluţie pentru zborurile anulate, potrivit dpa.

  Mulţi dintre pasagerii blocaţi sosiseră în Germania din străinătate şi au aflat că zborurile lor de legătură au fost blocate din cauza grevei.

  Pe aeroportul din Frankfurt, 725 din 1.160 de zboruri programate au fost anulate miercuri, potrivit unui purtător de cuvânt al operatorului aeroportuar Fraport. De asemenea, zborurile operate de alte companii aeriene, care sunt de obicei sprijinite de personalul de la sol al companiei Lufthansa, au fost afectate.

  ziare.com

  Facebook

  LUMEA

  Piloţii de la compania aeriană germană Lufthansa vor organiza o nouă grevă în cursul acestei săptămâni, escaladând o dispută salarială care va agrava şi...

  LUMEA

  Compania aeriană germană Lufthansa a anunțat că anulează aproape toate zborurile de pasageri și mărfuri din cele două mari hub-uri ale sale, Frankfurt și...

  LUMEA

  La Felixstowe, un oraș portuar, lucrătorii din cel mai mare port de containere din Marea Britanie au intrat pentru prima dată în grevă după...

  Noutăţi

  Compania Flyone anunță că în perioada 21-23 iulie au fost anulate patru curse aeriene. Este vorba despre zborul Chișinău – Amsterdam, Chișinău – Tel...

  Copyright © 2021