Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Peru: Cel puţin 32 de morţi într-un accident de autocar

  Cel puţin 32 de persoane, între care doi copii, şi-au pierdut viaţa şi alte 22 de persoane au fost rănite marţi dimineaţa după ce un autocar s-a prăbuşit într-o râpă, în centrul statului Peru, au declarat poliţia şi serviciile de salvare, relatează AFP.

  Un prim bilanţ indica 17 morţi, dar a crescut rapid la 26 şi apoi la 29 de decese. Acesta este al treilea accident cu un număr semnificativ de victime în ultimele patru zile în Peru.

  Autocarul transporta 63 de pasageri şi plecase din Huanuco (nord-est) spre Lima.

  ”Din păcate, am scos 32 de cadavre”, a anunţat comandantul poliţiei César Cervantes, potrivit căruia ”imprudenţa” se află la originea accidentului, şoferul ”conducând cu viteză mare”.

  Printre victime se numără doi copii, de trei şi şase ani.

  Şoferul care conducea în momentul accidentului a decedat şi al doilea a fost reţinut de poliţie.

  Accidentele de circulaţie sunt foarte frecvente în Peru din cauza vitezei excesive, a condiţiilor rutiere precare, a lipsei de semnalizare şi a controlului slab din partea autorităţilor.

  agerpres.ro

  Facebook

  SOCIAL

  La inițiativa fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Parlamentul Republicii Moldova a ținut un minut de reculegere în memoria victimelor atacului terorist din Perm, Rusia.

  SOCIAL

  Deputații socialiști, consilierii municipali și activiștii PSRM au depus flori la sediul Ambasadei Federației Ruse din Chișinău, în memoria victimelor atacului armat care s-a...

  LUMEA

  Cel puţin 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte zeci sunt căutate în urma inundaţiilor ''catastrofale'' care au lovit statul american Tennessee (sud),...

  LUMEA

  Ministerul rus al Apărării a anunţat sâmbătă că prăbuşirea unui avion utilitar Beriev Be-200 în sudul Turciei a cauzat moartea tuturor celor opt persoane...

  Copyright © 2021