Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Perspective de colaborare

  Edilul capitalei Ion Ceban se află într-o vizită de lucru la Sankt Petersburg unde urmează să semneze Acorduri de colaborare între orașul Sankt Petersburg și orașul Chișinău în domeniul comercial-economic și cel social. Totodată, este programată semnarea unui Acord de colaborare între cel mai mare sector al municipiului Chișinău și unul dintre sectoarele din capitala de nord a Federației Ruse.

  Alexandr Beglov, guvernator, Sankt Petersburg

  «În anul 2020 am pus bazele unei colaborări fructuoase cu Chișinăul și suntem recunoscători. La 12 februarie, la inițiativa dumneavoastră am trimis un grup de experți pentru lucrările de reabilitare a unui parc din Chișinău. Proiectul a fost deja elaborat și transmis autorităților».

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  «Este foarte îmbucurător faptul că putem să facem un schimb de experiență. Vă mulțumim pentru acest proiect pentru o nouă viziune, pentru o nouă abordare”.

  De precizat că în data de 15 și 16 aprilie, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a participat în fruntea unei delegații parlamentare la cea de-a 52-a sesiune plenară a Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AIP CSI), care a avut loc la Sankt Petersburg.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020