Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Pentru o Moldovă prosperă

  Înalți oficiali și politicieni de vază ai Republicii Moldova și-au îndeplinit , deja, datoria civică. Aceștia au mers la urne pentru a decide cine va hotărî viitorul țării. Aceștia au spus că și-au dat votul pentru o Moldovă prosperă, stabilitate și o echipă guvernamentală capabilă să readucă țara în albia normalității, așa încât moldovenii să capete încredere în ziua de mâine.

  Copreședinte Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, liderul PSRM, Igor Dodon s-a prezentat la urne la braț cu soția sa, Galina.

  Igor Dodon președintele PSRM

  “Astăzi este o zi importantă și nu doar din considerentul că alegem Parlamentul Republicii Moldova. Votul de astăzi contează cine va fi la guvernare în următoarea perioadă. Va fi o pe perioadă responsabilă, profesionistă care se gândește la țară, sau va fi o țară care dă țara în mâinile unor….sau pe mâini străine. Eu veau să mă adresez la concetățenii noștri, să venim cu toții la vot și să participăm acyiv astăzi la luarea deciziilor privind viitorul țării noastre.”

  10.02

  Împreună cu ei a venit și fiul mai mare al cuplului, Vlad care în acest an a atins majoratul ceea ce-l face cetățean cu drept de vot.

  Влад Додон – избиратель

  «Я проголосовал за будущее Молдовы, и, как мне кажется, это поможет стране»

  “Am votat pentru viitorul moldovei. Cred că opinia mea va avuta țara.”

  Copreședinte al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, liderul PCRM Vladimir Voronin a venit și el însoțit de soția sa, Taisia. Fruntașul PCRM a declarat că a votat pentru a pune capăt batjocurii la care este supusă populația și pentru o clasă politică capabilă să pună în capul mesei interesul omului de rând și nu a partidului din care face parte.

  Vladimir Voronin președintele PCRM

  «Aș dori ca dezvoltarea țării să fie direcționată, în primul rând, în baza intereselor noastre naționale, în interesele fiecărui cetățean. Aș vrea ca parlamentul să înțeleagă și să-și dea seama în cele din urmă că este necesar să îndeplinim toate promisiunile pe care le-a făcut în timpul campaniei electorale».

  Speakerul Parlamentului, Zinaida Greceanîi a venit la votare cu soțul. Aceasta le-a spus reporterilor că a venit să-și exercite dreptul la vot având o dispoziție bună. Politicianul a declarat că astăzi este o zi decisivă pentru viitorul Moldovei și a îndemnat alegătorii să nu fie indiferenți și să vină la urne.

  Zinaida Greceanîi președintele Parlamentului

  «Cred că astăzi este o zi decisivă pentru statul nostru, pentru Republica Moldova. Sper că cetățenii vor lua decizia corectă, principalul lucru este că înțeleg că iau singuri această decizie și nu sub influența cuiva. Oamenii ar trebui să voteze de sine stătător. Și nu fac acum campanie electorală! Toată lumea trebuie să meargă la alegeri și fiecare trebuie să decidă propria soartă, soarta fiecărei familii, soarta fiecărei persoane, fiecărei localități în care trăiește și soarta țării în ansamblu. Multe depind de fiecare dintre noi».

  Iar, președintele țării Maia Sandu a venit la secția de votare în compania bodyguarzilor care au avut grijă de securitatea și geanta șefului statului. Sandu, la rândul său, a zis că-și da votul pentru cei care ne vor gestiona banii.

  Maia Sandu, președintele RM

  “Și alegerile parlamentare sunt importante. Vreau să vă reamintesc că Parlamentul administrează banii țării”

  Amintim că, secții de votare vor fi deschise până la ora 21.00.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021